|
|
#1 |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
No właśnie, temat mówi sam za siebie ;-) Potrzebne sa pomysły na update tibia.pl
A i nie pisać że questy, TibieGG, bo to jest porządna strona, i takich rzeczy tu nie będzie! ![]() Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 31-07-2005 o 11:55. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
Cytuj:
![]() .......... co do questow i chetow .... OBRAŻASZ TIBIA.XX.PL !! xD
|
|
|
|
#3 |
|
Dobo Srobo
|
Nie, chodziło mi o to że pożądna -> według zasad ustalonych przez twórców tej gry.
Co do OTS i nowej wersji - narazie milcze, bo tworze nowy poradnik pod tą wersje Ale szkoła zajmuje mi tyle czasu, że skończe dopiero w weekend ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
Ja proponuję tabelkę - "gdzie cwiczyc z takimi i takimi skillami", bo posty w stylu:
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nieobecny.
|
[OffTopic][forum]
Żeby Użytkownicy widzeli że temat został soft zdeletowany, przez kogo, jaki był tytuł tematu, i jaki powód kasacji [/forum][OffTopic] OTS jest niezłym pomysłem.. i nawet nie myslcie o podaniu mojego numeru komorki, bo ostrzegam, ze w odwecie podam koma droma :> |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: z eteru
Stan: Na Emeryturze
Imię: zapomniałem
Gildia: rodzina
Świat: earth
Skille: 666
|
Odnośnie "cennika przedmiotów" , przydało by się jeszcze dodać do kompletu ceny na Rooku.
Zapewne nie tylko ja bym się tym zainteresował ;]
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ja bym dodal swieze newsy z kazdego z serverow, na kazdym serwerze po kilku przedstawicieli i informuja co jakis czas o najwazniejszych wydarzeniach
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
a ja bym chciał by na tibia.pl była galerjia prac XD.
Gdyby było coś takiego, jak bronie i przedmioty, tylko że w osobnym dziale który by się zwał....wasza tibia .Pełno jest na forum najrużniejszych broni od tibijczyków XD. Warunek by był taki: Musi ładnie wyglądać Musi mieć rozmiary takie, jakie mają oryginalne pliki tibi (ktoś ci walnie mieczyk 100X100 i che go do tibi wstawić XD) prace by były wybierane przez jakiegoś modelatora(tego co naj miej robi, lub się najbardziej nudzi )Jak by już wybrał te, które mu się podobają, wysłał by PW do autora, by podał o nim informacjie takie jak: siła ataku, siła deva, opis, rare, waga, i coś tam jeszcze jak by to było podane, to aby nie obciążać serwera tibia.pl, były by umieszczane linki do plików, które znajdują się na serwerze autora a żeby to przyśpieszyć, można utworzyć gdzieś nowy temat, w którym każdy autor dałby jednego posta, ze swoimi przedmiotami i ich opisem, a jak by miał jakieś nowe, to by po prostu zrobił słynne "EDIT" i wkleił poniżej z opisem...co wy na taki pomysł? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Dobo Srobo
|
No więcej pomysłów, więcej ;-))) Tibia.pl jest aż tak świetna że nie ma co już do niej dodać ;-))))))?
Ja myslałem jeszcze o poradach/artach w stylu jak dojść gdzieś (np HellGate)... Więcej pomysłów! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
Kurde Dobo nie!!!! Tylko nie tutorial jak dojść i wyjść z HG!!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
@Up
A niby czemu nie? ![]() @Dobo powiedz...jak oceniasz mój pomysł(od 1 do 10) bo nie wiem czy mam dalej wyczekiwać na kolejnego posta. Powiedz od razu . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
Ja bym ulepszył kalkulatory. Np na taki jaki jest na Tibian Library (http://home.classicnet.net/tibianlibrary)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
a ja mial bym taki pomysl...ze w dziale z bronmi moglibyscie napisac do kazdej broni cos .... swojego ze to tak ujme
np. jaka bron czy jest rare czy oplacalna i takie tam info .Mam nadzieje ze wezmiecie to pod uwage ze take legendy nie sa az takie ciekawe, raczej bym wolal przeczytac mniej wiecej cos o tej broni czy tarczy czy zbroji czy helmie....i.t.p ![]() PS. A z tym hellgatem to tez dobry pomysl! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Wg mnie jak na stronce jest 'wlasne zdanie' webmasterow to zawsze to jest fajne-np wnerwia mnie jak na jakiejs stronce dajmy na to o BG w dziale przedmioty jest po prostu to co o danej broni jest w grze, a gdy jest jakis opis od autorow, np 'Fajna bron, ciekawy efekt, najfajniej zrobic tak a siak wtedy jest fajnie
' to chocby ich liczba byla 20x mniejsza to bardziej mi sie to podoba... Tak samo itemki w tibii, lepiej sie czyta o fireswordzie 'Jeden z najpopularniejszych swordow, calkiem oplacalny, dopoki nie ma sie 45 lvla na bs ' niz 'Atk:35 Def:20 Specjalne aje neico swiatla' i prawie ze kopia tego w kazdym itemiku... Wiec wlasne zdanie-TAK!!!No i moznaby dac mapki podziemi-MOTLS, Hellgate itp... Na pewno by bylo mniej tematow 'AAAA JESTEM W HG I NIE DA SIE WYJSC' albo 'Gdzie mam lazic w Motlsie bo nic nie moge znalezc'...
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
szkoda że nie ma konkursów z nagrodami
![]() (nagrody np. crown armor) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Moim zdaniem na stronie powinny sie znajdowac ceny przedmiotow na roznych swiatach ... Poczatkujacym graczom przydalo by sie cos takiego ;]
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
@up:
ceny sie ciagle zmieniaja, ciezko za nimi nadarzyc... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
Ja sie jaknajbardziej zgadzam z Matheusem i jescze raz powtarzam-do kazdej borni powinien byc jakis opis, cos od siebie i takie tam... :
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Buuuuu
|
A moze ktos sprubuje napisac opisy do wszystkich przedmiotow, wtedy szansa wprowadzenia tego w zycie znacznie wzrasta, poniewaz moderatozy nie bardzo maja czas ostatnio.
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Sillent Hill
|
Bardzo dobry pomysl z tym '' Jak dojsc do ...... " Opisy przedmiotow tez bylyby wskazane.
![]() |
|
|
|