|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Magi runiczna jest najlepsza, mało many potrzeba aby je zrobić ale potrzebne sa blank runy, ale cena tych czarów runicznych jest duża. Na przykład cena sd to 3000 gp. Cena czarów spontanicznych jest o mniejsza, niepotrzebne są blank runy, i nieźle nawala się takimi czarami.
![]() Sorcerer 20lvl 28 mlvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Mana na huncie to się przydaje na Vity/niewidke/soomona/shielda. Czasami można się pobawić w nawalanie smoków z energy wave, ale raczej nie bieże się tego na poważnie(no chyba, zę UE pod dp
![]() Ceny:Kupno zwraca sie już po pierwszym sprzedanym bp.(ponad 4k)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja się zwykle nie zastanawiam czy czar jest runiczny czy spontan. Kupuję zwykle to, co jest mi potrzebne lub to, na czym mogę zarobić [wtedy runki]. SD jest akurat czarem ... bardzo dobrym ... więc jest drogie. Ale Np. Hmm kosztuje 600 gp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Sorrki za błędy ort. int. gr. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() No tak, ale gdy się niema many zawsze są mana fluidy, drogie ale czasami bardzo przydatne. Ja np. używam ich do summonów.
Fakt, na hunty najlepsze są runy ale ile musisz brać run żeby sobie wystarczająco "pohuntować"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Gadanie o nieczym, czarem spontanicznym jaki sie przydaje to UE, EW i koniec ( pod uwage biore ofensywne), najlepsza runa jest hmm, i sumon co by na draga se pójść z DS i nawalać, have a good time
|
![]() |
![]() |