|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam jedno pytanie dotyczace "uhania się". Aby zobrazować co mam na mysli dam przykład :
Mamy taka druzyne : - Knight [block] - Pal - Sorc etc Sytuacja jest nastepująca : Mamy schody na dol gdzie czycha mnostwo zlurowanych potworków. Knight wchodzi pierwszy, zaraz za nim Sorc i Pal. Potworków jest tyle, że są oni stłoczeni na 1 kratce. Jeśli Knight będzie sie "UHal" i kliknie na tą kratkę to czy "UHnie" siebie czy może któregoś ze swych komapnów ?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Powinien uhnąć tego co jest na 'wierzchu' czyli teoretycznie siebie, bo jak wchodzisz, zchodzisz gdzieś pojawiasz się 'pod kimś'
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiście że może uh'nąć kogoś innego zazwyczaj jest tak i chyba tylko0o istenieje taka możliwość że ostatnia osoba wchodząca do danego pomieszczenia jest Uh'ana ale oczywiście mogę się mylić PS: mój kolega sobie zaliczył dead przez coś takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Knight bedzie UHal ostatnia osobe ktora zejdzie na dol.
Czesto ten fakt wykorzystywany jest przy robieniu trapow PKerskich ![]() Ofiara nie ma mozliwosci UHniecia sie czy tez wrocenia wyzej(oczywiscie mowie o jakiejs dziurze czy tez windzie w kazoo, nie o schodach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() re: up
hehe, właśnie tak na mytherze padł Brabo (wtedy ~120 lvl) przez jakiś dwóch 60 lvl. |
![]() |
![]() |