![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Witam was, jestem paladynem, 18 lvl skile 54/44 i zastanawiam sie czy warto chodzic na cycki ze sperami(z tarcza wtedy) i troche potrenowac poneiwaz uciazlwie jest trenowanie z dwarfami badz rotami.
co mysliscie o tym pomysle? czy oplaca mi sie? czy nie jest za duze ryzyko? jest to moja pierwsza postac wiec nie jestem jeszcze dobrze zorjentowany. czy chodzic na cyce tylko z lukiem? pozdro ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() w sumie to optymalnie na cyce z dobrym eq idzie sie od shielding 50.. ale na twoim miejscu sprawdzil bym na pojedynczym respie....(eq k-set... i dobra tarcza)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() masz jecze zamaly shiellding zaduzo bedzie ci szlo uhów i vity zrób sobie 50 shiedling na rotach trenujac na nich jakim swordem czasami sword dla palka sie przydaje mialem kidys palak 27 lvl ale red skull itp huntowany przez 10 osbó to se odpuscilem
Ostatnio edytowany przez Witifi - 30-01-2005 o 10:30. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. szukaj
2. Shielding powinien byc minimum cos kolo 50-55 + dobra tarcza. @edit afff im to slow ;p Ostatnio edytowany przez Rankor - 30-01-2005 o 10:40. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() acha, dziekuje za te wypowiedzi, jednakze o jaka tarcze wam chodzi?
![]() prosze brac pod uwage ze jestem stosunkowo na nowym swiecie wiec te ceny czasami moga zabic ![]() Dragon shield idzie za jakies 13k ![]() czy moze wystarczy Guardian Shield? teraz mam Dwarfen Shield. co mi radzice? pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Wiecie co ja knightem na 20 lvl mam skille 48/43 i ostry eqp:
-GS -K arm -Warior helmet -p Legi -l boots :/ -Scarf -crystal ring I JAKOS CYCE WICINAM BEZ PROBLEMUW MOZE NA 5 IDZIE MI 1 - 2 UHY I SIE NIE BAWIE WIEC KNIGHT ROX!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zlociutki nie poruwnuj knighta do paladynka
![]() wogule masz lapszy EQ wiec odbieraja ci znaczaco mnie niz mnie, a jesli ide na nie z lukiem to masakra ![]() tylko nie wiem dokladnie czy trenowac na nich. tu jest ten caly klopot. bo jak cos to bp uhuw . tylko ze jestem nowy to musicie mnie za reke prowadzic ![]() podpowiedziec jaka tarcza byla by najlpesza. to ze tylko jeden resp anie np. 3 to wiem wiem ![]() ![]() pozdro |
![]() |