![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Oto moje pomysły. Przedstawiają one ice set i ice bolt, i ice arrow. Oceniajcie. To moje pierwsze prace (wiem że jest do tego temat), wiem też, że nienajlepiej cieniowane ale chciałem się sprawdzić (to moje pierwsze i ostatnie zarazem prace). Oceniajcie. (zniosę krytykę
![]() Najpierw pancerze. ICE ARMOR: ![]() ICE LEGS: ![]() ICE HELMET: (nie wyszedł mi) ![]() ICE SHIELD: ![]() Teraz bronie. ICE RAPIER: (poprawiony) ![]() ICE SWORD: ![]() ICE AXE: ![]() ICE MACE: (Najgorsze z broni) ![]() I pociski. ICE ARROW: ![]() ICE BOLT: (jak kredka ale co tam ![]() ![]() To wszystko, oceniajcie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
![]() |
![]() hmmm...monotematyczne??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Armor najlepszy i strzała, a przy bolcie to się wogóle nie postarałeś, popraw go
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Wszystko z lodu !!! Brrr, ja to bym się zaziębił w takiej zbroi
![]() Ale pomysł i wykonanie niezłe. PS. Czy te rzeczy mają ogrzewanie?
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ok poprawiłem dwa razy i hełm i bolt. Najpierw Bolcik: WERSJA PIERWORNA: ![]() pierwsza poprawka: ![]() i druga poprawka: ![]() No i hełmik: WERSJA PIERWOTNA: ![]() 1sza poprawka: (troche dziwnie wyszło :/ ) ![]() i druga poprawka: (jakiś prosty :/ ) ![]() Można potym wnioskować, że nienajlepiej mi hełmy idą ![]() Ostatnio edytowany przez ALBERT - 28-01-2005 o 17:19. Powód: zapomniałem o poprawkach :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() jak na pierwsze grafiki nie jest źle ja mój pierwszy miecz narysowałem mniej więcej tak dwa metalowe patyki, długi i któtki skrzyżowane
|
![]() |