|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
![]() Jeżeli macie jakiś knoghtów powyżej 20 lvl niżej niż 30 lvl piszcie tu...
Jestem początkującym Knightem i nie wiem jak wam wychodzi gra Rycerzem.KOMĘTUJCIE WSZYSTKO!!! (Jeśli nie grasz Knightem tylko np. Driudem, Pallem, Sorcem lub wyższym Knightem udzielaj się na tym poście) Secura Skills: 57\55 24lvl (rośnie bardzo szybko) 4 mlvl Mój dlugo oczekiwany LVL UP ![]() Czy skilowanie przy mojich skilach z 2 mino sie opyla czy lepiej 3??? ![]() Kilka Hitów 100+... Czy waszym zdaniem opyla mi sie tu expic?? ![]() ![]() ![]() ![]() No i wkońcu lvl 24 teraz skilowanie... ![]() A to to moja wcześniejsza postać (zwrućcie uwagę na NICK i CHARAKTER DEAD) ![]() i to by bylo na tyle... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Robie 35 lvl i potem skile min 68\66
a ten eq to po hacku :< bym mial juz napewno gsa i crown legi ![]() ale i tak się ciesze ze zabrali tylko bohy ale sie prawie wzrucilo juz... Ostatnio edytowany przez Terminator Knight - 29-01-2005 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo szkoda ze ci garm i bohy poszly
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() *sprzęt ok
*skile ![]() ![]() *na amkach opłaca sie expić jak masz mało czasu spędzasz na grze ( tzn z 10-30 min dziennie, ja na amach i valkiriach expiłem do 28 lev, wiem że to żenada ![]() *ładne hity za 100+, często takie wpadają?? *przy graniu knajtem obowiązuje tylko jedna zasada - trening, trening i jeszcze raz trening (dopiero jak zaczynasz juz żygać treningiem to idziesz expić) ![]() ![]() pozdrawiam Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 29-01-2005 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() no ja expie na amazonach i valkiriach
BILIZ KNIGHT 24 lvl (6 k expa do lvl ![]() tren z 3 mino lepiej jeszcze mozesz expic na gl i na zamku GZ EQ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
z dwoma niech trenuje ,jeden wchodzi na shielda ,drugi na klate ,a jakby trenował z trzema to ten trzeci by go jechał ,i shield by słabo skakał ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
slabe hity on zadaje ja po haku ![]() a tak to po 95 siekam srednio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A nie lepiej Gohula i 2 raty??
![]() W taki sposub robisz 2 dni 55/55 na 3 dzieni całego trenigu masz 60/60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() up@:
Ghoul na securce ?! Spoko nie probowalem ![]() topic@: Eq niezle ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Skoro mówicie że skile są troche do dupy no to kk dziś skiluje jak najdłużej...
Poexpie sobie za tydzień.(gram tylko w weekendy) Ajeszcze ktoś sie mnie pytal czy te hity 100+ to często ... owszem jak expie na amkach i valkiriach to pawie w karzdą... Pytajcie o wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Ja nie wiem bo ani razu nie trenilem ale nadal sondze ze dwarfy do dobre bydlo do trenienia zobacze jak bede trenil na minosach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Skille zacznij trenic juz najlepiej do 70/70 bo potem bedziesz zalowac...
Cyce na takich skillach to troszke chyba marnowanie uhow co ?;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Mam jedna uwage nie nos calego bp uh na amazonki i valkirie wez sobie kilka 5 uh albo jedzenie i bedzie git aha no i musisz trenic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Shadow Caves 14
|
![]() Taak, 5 UHow moze nie wystarczyc na zlurowanego do Amazon Camp dragona lub orca berserkera.
@edit: Sorry, nie zauwazylem, ze chodzi on do innego Amazon Campu (ja myslalem o tym obok Venore). Ale i tak zawsze warto nosic BP UH przy sobie. ![]() Ostatnio edytowany przez Mlody Kojot - 30-01-2005 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Eq ? MC ? lvl 11 ? UH ? nOOb ? Nie nie nie - skąd , że znowu ...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() NEi ma się co powtarzać, ale musze to powiedziec, cieniutie skile troszke:/ale eq za***iste nawet po hacku
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Dobij Skills na dwarfach do 65\65 bo 55 skille to nie zbyt.Tez mialem takie eq na 20 lvl
![]()