|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() ![]() Teraz cos z przegrupowania ss podczas krotkiej bitewki ![]() Good team? nie caly inni chyba potem doszli ![]() Rozgrzeweczka ![]() ![]() ![]() Potem bitwa przeniosla sie na edron niestety nie poszedlem za nimi bo nie mam pacca ![]() Mam nadzieje ze wiara z SS mnie za te foty nie zabije jak tak pisac na tibi zaraz wywale foty z tematu ![]() Bede dawaj nowe sski jeszcze ![]() Ostatnio edytowany przez Clark - 04-02-2005 o 16:40. Powód: Bo lubie edytowac?:P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Puczek ;p Jak na 1-szy raz to całkiem nice mam nadzieje ze pokażesz naprawde ciekawe fotosy xD
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 01-02-2005 o 20:10. Powód: Bo lubię -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Bezele Room
![]() |
![]() 14 lvl, 4 mlvl, dobre skille, dobry staff w 100% mi się podoba. Widać odrazu że pożądny gracz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hellu ;-)
Nice ;-) Good luck ;-) Bye ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ulepszona wersja Vermyna
heloo ![]() br? skillz? mlvl? show eq plxx ![]() WoW GRATZ Fri itanz :"( bye czyli zarabiste skillsy, mlvl i oczywiscie ten spasny eq ![]() powiedz jeszcze na jakim serwie grasz ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla wszystkich 2 raz nie powtorze gram na aldorze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() ciekawe skad masz taki eq.... xDDD ale spoko moze byc... ;s tzn jak na ten lvl to wporzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() ten eq to FAKE widizalem taki sam na innym zdjeciu a jak na 14lvl to skille sux bardzo SUX i jeszcze ten fishing XDDDD buhahahahahahahahhaha ja na 8 lvl mialem 80/80 boozzee niemasz sie czym chwialic poprostu normalka ale zeby robic fake zeby inni ci zazdroscili to gratulacje buhehehehe fajnych masz kolegow chyba ich przekupiles poprostu 1 slowem NOOB nigdy wiecej nie rob fake'a
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() RE up fake to ty sobie zrob na ryju to po 1
po 2 zazdroscish eq i teraz *******ish jak baran po 3 zaloguj sie na aldore i pokaze ci eq po 4 nie da miec skilli 80/80 na 8 lv ![]() po 5 nie ******* bez sensu bo to pozadne forum po 6 smierdzish ***em ![]() ps. jush sa skille 60/60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Moon
|
![]() Koles, wyklinasz jak ludzie na starego emeryta w maluchu
Po 1 eq jak eq ja mialem prawie taki sam na 14 lvlu Po 2 jak chcesz zakladac takie posty to wysil sie troche i porob troche wiecej screenow ![]() Po 3 j.w wiecej screenow |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
człowieku fake to masz naprawde na ryju ( dlatego z chaty nie wychodzisz ) eq ma dobre i tyle i skille tez niezle a ty mi *******isz fake ,po prostu ZAZDROSC . Ja mam moim sorciem 15 lvl i 33 magii i eq mam podobne tyle ze zamiast c arma mam blue robe a zamiast fire sword mam fire axe , Gratz eq skilli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |