|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Pabianice
Profesja: Knight
Gildia: Devil warriors
Świat: Isara
Poziom: 28
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Chciałem sie przedstawić jestem Blonane Aniantel The Knight i gram na Isarze oczywiscie . HAIL KAZO!!!
(Nie czepiajcie sie Tibi gg nie cche mi sie wydawac na torchy a to mi daje tylko swiatlo) Oto mój pierwszy screen tuz przed tym gdy zaczolem robic fotki: ![]() Tutaj obecny lvl: ![]() i jak narazie ostatni SS 57 axe : ![]() 58 shielding ![]() ( tu musi byc link inaczej nie idze ![]() Temat bedzie na bieząco aktualizowany COMENTS PLX ![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 28-08-2005 o 13:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszke nudnawe, zero akcji, mógłbyś się bardziej postarać ale i tak gratz skilli
![]()
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Taka ja►ana dziura kolo Oswiecimia
Stan: Na emeryturze
Imię: Wilden Future
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Śmierdzace warzywami knury
Świat: Nibylandia
Poziom: 0.3
Skille: 73/59
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Argh :/ Kogo interesuje jak nabijasz 13 lvl?? Z tibią GG??;/ Wez stary popros rodzicow zeby ci na allegro kupili milion torchow albo cos
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie jest źle nie tak źle jak mogło byćdaj wiecej SS'ów nastepnym razem jak zakładasz Topic i najlepiej jakieś ciekawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Gratz ,3maj tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dosc krotki pol godzinny huncik soldkow
![]() oczywiscie loot dopisal wysmienicie12 boltow oraz 2 chain armory (juz nie komentuje ich) ![]() Wszedłem na Guard solo: ![]() LOot z 1 Guarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 gaurd solo ( ten byl gorszy) ![]() NIefortunna ucieczka ![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() przyznam ze eq na 13lvl masz niezłe
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BEST HIT:
![]() PO odnowieniu hp wróciłem i się zemściłem ![]() 1 ciekawszy loot ![]() Już w drodze do wyjscia loot z solda (ciekawe jak on to trzaymal jednoczesnie ![]() ![]() Na koniec taki nawet hit: ![]() COMENTS PLX
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 28-08-2005 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() O.0 Gratz hita za 103 na 13 lvl ;] Życze powodzenia w dalszej grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Hm mozna sie dowiedziec jakie miales wtedy skille jak tlukles tego guarda ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 28-08-2005 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 58 shieldinga odrobione po dedzie
![]() Poblokowalem koledze soldki i zeszlismy na guarda ( wypadl mi f axe i blokowalem czym blokowalem ![]() ![]() COments PLX;0!
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() no ładnie, ładnie
![]() ![]() ![]() Powodzenia w dalszym skillowaniu, expieniu etc. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Ronek
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() ja na 13lvlu je**em w guarda 110+ albo 120+ ..a mo0j max hit na 13lvl'u był 142 w slima..
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() hehe moj pierwszy dwarf guard ta postacia byl na 20lvl przy skillach 50/50 z eq. p-set drag shield i k-axe. zeszlo mi 100hp z tego guarda. wiec to zalezy raz mozesz sie pocic na 13 lub 14lvl ze skilami 58/58 i ten guard da ci baty a ja przy skillach 50/50 20lvl mialem fart i tylko 100hp zeszlo. moj best hit w dwarf guarda 86 z k-axem i skill 52. a wogole best 110 w slime gratz SS. More plx
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() jajne zdjecia na guarda 13 lvl trzeba miec odwage
![]() mala piszczaca ptaszyna swaiat:secura profesja:knight skille:66/66 lvl:21 ![]() mlvl:4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 59 shielding
![]() Niespodziewany lvl (widac tam na gorze defaulta ) ![]() 59 axe ![]() HAIL SKILING !!! 60 shielding ![]() ![]() 60 axe ![]() DZISIAj jeszcze zeedytuje posta i dam advency na axe i skile po 60 ![]() THX for comment
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 29-08-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Potrzebuje kasy i poszedłem na soldki. Oto sski
![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj mała niespodzianka: ![]() Wymiana ciosów: ![]() Hit na Guardzie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() COMMENTS PLX
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oto skill odrobiony po kolejnym dedzie od Pkera dzisiaj rano
![]() No i obecny stan postaci ![]() 1% na drodze do 5 mlvl (dość dlugo czekalem na ten 1 %) ![]() Jak sobie kupie k axe oraz odpowiednie skille zamieszcze hunty ![]() COMMENT PLX
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 31-08-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |