|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() zamieszczam tutaj mój filmik... niektórzy twierdzą że jest zabawny inni że idiotyczny, ale mi się podoba...^^ oglądajcie i COMMENT PLZ
![]() http://www.freewebs.com/rurewonu/movie/loooool.rec |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() Widac ze palem nie jestes i chwala ci zato poniewaz:
po pierwsze jak sie gra palem to do strzalu sie zatrzymuje w bieganiu po drugie jak scarab juz uciaka to ty ni biegaj dodatkowo bo zmniejszasz swoja szanse na trafienie TO by bylo na tyle ![]()
Nick Marek Pogromca Szczypiorku Swiat Secura Profesja Paladyn Level 42 Skille 72/54 Miasto Carlin Ostatnio edytowany przez Rychu - 28-01-2005 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hehe thx za komentarz, dlatego sie nie zatrzymywalem bo miałem wielkie lagi^^ a strzelanie ze strzał to tak samo jak z run.... też musze sie zatrzymać aby oddać strzał i robie tak zawsze... a co do tego drugiego masz racje... pallem nigdy nie bylem nie jestem i niebęde ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
|
![]() Jeszcze nie sciagnelem ale z checia zobacze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() dziex iliaden pozdro nawzajem^^
widze że ludzie oglądajom ten temat ale dlaczego nikt nie komentuje?? przeciez napisalem wyraznie [SIZE=3]COMMENT PLZ!![/size] |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() dziex za pozdrowienia..nawzajem^^
dlaczego nikt nie ocenia filmu przecież napisałem wyraźnie COMMENT PLZ |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
~Nie podoba ci się Secret Service? Nie wiem co SS ma wspólnego z "top secret" bo nazwy te w gruncie rzeczy w ogóle nie maja związku... Chyba ze zmieniasz sie w Adama i nadajesz nowe nazwy przedmiotom na niebie i ziemi a może po prostu cie po***ało? Nie wiem, moze w mojej gildi jest to czego ty nigdy nie zrozumiesz... Może gildia nie opiera sie tylko na grze a także na przyjaźni i zaufaniu a pogon za skillami i levelem nie leży w gruncie naszych zainteresowań czego ty nie możesz pojąć i gardzisz tym? Ostatnio po przebudowie usunąłem wiekszość ludzi nie tyle że o słabym levelu, co o słabym charakterze. Texty w stylu "SECRET SERVICE n00by" możesz sobie wsadzić głeboko w dupe. A i "polksa mafia" może i rox, nie znam, zalozyles swoja gildie? Fajna nazwa. Polksa mafia. Srry za gigant offtopa, ale szlag mnie trafil. ![]() Co do filmiku to przynudnawy ale nienajgorszy.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Film denny tak samo jak Rurewonu, on serio jest z***any. Dowiedzialem sie co mówiles omnie ZNOWU w tibi i zato jak cie dorwe w szkole... Aha i z łaski swojej nieuciekaj jak ostatnim razem, oki??
A lagów jakos na filmiku niezabardzo widac.... Btw. Zauwazyłem ze baaardzo czesto zmieniasz gildie, to swiadczy tylko o Tobie i o Twojej Lojalnosci.. powiem tyle : Nieufajcie mu.
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 29-01-2005 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() ehh zmienilem swiat a Ty od razu opuszczasz gildie.....no comment a co do filmiku to oscara nie dostaniesz za to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale mu dales Raven
![]() ![]() A ja musze czekac do wtorku ....az sie ban skonczy .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Raven co ty odwalasz. Nie obrazaj kumpla sam nie jestes takim bossem moze masz "skille" i "lvl" ale i tak w porownaniu do niektorych jestes slaby...jak slysze o twoich huntach to mi spac sie chce..wcozrajszy d lair z agiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() do ravena: twoja gildia jest jedną z najgorszych na Tibii ponieważ:
- mają głupiego lidera - pisze że rekrutujecie tylko najlepszych i że to jest 3 POLSKA gildia na tibii a vickiem jest jakis BR - przyjmujecie takich tobiaszów... PS. ładna historia z tymi dressami(twoimi qmplami) ktoś z Nowogardu mi opowiedział^^ do tobiego(palladniego): uciekasz tylko ty i do tego przed rodzicami do tasamka: sry że opuściłem Polish Army ale nudno tam było(mało członków itp.) a więc NIE OBRAŻAJ SIĘ... |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() markus dziex^^
Właśnie mi sie coś przypomniało... Raven jak miał ~ 50 lvl bał się blokować GSy... jak Maćka Dragona gonił lurnięty GS to Raven uciekał zamiast pomóc ... W Secret service w gruncie rzeczy jest kilka wporzo osób np. Agnazhazar czy Iliaden... popełnili bląd wkraczając w szeregi Secret Service ale mam nadzieję że się jeszcze nawrócą... |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() markus dziex^^
Właśnie mi sie coś przypomniało... Raven jak miał ~ 50 lvl bał się blokować GSy... jak Maćka Dragona gonił lurnięty GS to Raven uciekał zamiast pomóc ... W Secret service w gruncie rzeczy jest kilka wporzo osób np. Agnazhazar czy Iliaden... popełnili bląd wkraczając w szeregi Secret Service ale mam nadzieję że się jeszcze nawrócą... |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
N/C
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~Maciek stojac kolo drabinki uciekl do dwarven bridge i gs sie przerzucil, nie mialem challenge ~Nie bój sie, oni nie zaluja swojego bledu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() mam 1 pytanko <sry ze nie na temat> jak zrobic swojego posta?
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() nie ktos wrzuci gdzies indziej ten film
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() to moze mi ktos z tym pomoc? na temat forum jestem zielony, tzn. jak zrobic obrazek kolo imienia w odpowiedzi i jak zalozyc wlasny temat.
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ps : Jestes rasista ???A jesli masz cos do Flavous to spie.... ale jesli nie to ok..chociaz nie podoba mi sie co gadasz o SS |
|
![]() |
![]() |