|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Z tego co czytam chce cię zrookować 15 levelowiec? ?( Tibia schodzi na psy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak masz racje 15 levelowiec chce mnie zrokowac
a ja mu nie dam rady mam 12 level i jestem magie a gosciu to rycerz lub paladyn!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() Ja niestety nie moge ci pomoc ale za to opowiem pewna historyjke:
Pewnego dnia jeszcze na rooku zabijam orki i podchodzi domnir gosci (byl polakiem ) i pisze do mnie ze jak mu nie zaplace to mne zabije na mainie ![]() ![]() - No mam paru kolesi na wysokich lvl'ach (ja) - na jakich ?? (myslalam ze na 30 +) a on mi na to - no takich na 7 lvl'ach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Po pierwsze czy na pewno masz tego rooka bez powodu?
Jeżeli tak to podaj co to za gościu ... mam palla kolegi na 26 lvl (ale skille beznadziejne) więc mógłbym go postraszyć ew. zabić jakby zaczął Cię atakować .... OFC nie za darmo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skoro masz miec rook to napewno nie bez powodu, daj nick tego goscia to z nim pogadam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Lord-Of-Disaster
Sex: male Profession: Paladin Level: 15 World: Rubera Residence: Thais Guild membership: Archer of the Flame of the Mage destructers of Rubera To powinno wystarczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() hehe
chyba temat nieaktualny bo ktoś go zbił i to mocno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Taaa ja spotkalem na Eterni niejakiego Pabuha.Obaj bylismy na 8 lvlu on do mnie podchodzi 'daj 100 gp bo mnie pk zabil'. Mysle sobie-Polak i wyglada uczciwie, to ok. Idziemy do dp on mnie blokuje i mowi 'DAWAJ WSZYSTKO CO MASZ ALBO NASLE KOLEGOW' to ja mu jakistam kit wcisnalem on sobie poszedl a ja napisalem do pierwszego napotkanego goscia(okazalo sie ze polaka
![]() ![]() ![]() -Cze -Cze(wyobrazam sobie ze tu se postoje dopoki mu sie nie znudzi) -(po chwili przerwy-pewnie dawal look)To ja juz pojde... ![]() A potem spotkalem tegop co mi pomogl i on mi powiedzial(i pokazal) ze w zamian za pomoc on od jakiegos mojego kolegi(nie zapamietal xywy) dostal 100 platinum!!!LOL!!!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() nie lepiej poprostu kola olać
![]() jak cie bedzie bil, będzie mial czaszke to go przed depotem ubiją (tak przynajmniej na danubi zawsze robią ![]() |
![]() |
![]() |