|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Cała gra opowiada otym że pewien facet jedzie żoną przez droge nagle wyskakuje przed nimi ogromny pień.I żona umiera a on (tez umarł) trafia do innego świata gdzie spotyka (takiego jakiegoś ELFA
![]() Moja ocena tej gry 5+/6 Zalety: ~Niska cena (19.90) ~RPG+FPS ~Polski język ~Świetna Grafika ~Dużo Krwi.. ~Realizm ~Sczegóły (np. wybuchy,potwory i pociski) ~Multiplayer Wady: ~Bug'i w Multipleyerze ~Zbyt brzydkie intra.. ~Mało broni (tylko 4:Kołkownica,Wyrzutnia Rakiet,Zamrażacz,Painkiller) A oto screeny WARTO W TO POGRAĆ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S:Mógłby ktoś dać specjalny prgram dzięki któremu robimy zdjęcia w grze? bo Uosu nie pasi :/
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zapomniałeś czegoś napisać:
- W momęcie wyjścia był to jeden z najlepszych enignów (Havock, czyli to co w HL2) - Jest to czysto POLSKA produkcja, więc polak potrafi ![]() ![]() Gra w skrucie to takie coś ala "doom", czyli trach ciach, magazynek, trratatatatatatatata, i masa krwi ![]() ![]() I kupna orginału (bo wzpierasz polskie produkcje) P.S. Jezt już do tego dodatek ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 01-02-2005 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam tą gre tylko, że dodatek
![]() ![]() Jak dla mnie pierwsza misja najgorsza Sierociniec wszędzie ciemno ryki dzieci ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema nie wiecie przypadkiem jakim programem można screeny robić z painkilera?? bo muszę się troszke pochwalić
![]() A oto kody: PKAMMO-999 sztuk amunicji PKGOD-Jesteśmy bogami PKWEAPONS-Wszystkie bronie PKDEMON-Zamieniamy się w demona Mój ulubiony potwór w Painkillerze to Necrogigant i Lucyfer a także Rzeźnik i zakonnica ![]() A mój znienawidzony potwór to:Ten po***any szkielet z bagnetem -_- Moja ulubiona broń to Painkiller i taki jakby mały CKM+Wyrzutnia rakiet ![]() a wasi ulubiene i nie ulubiene potwory to jakie (i broń ulubioną podajcie ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Czekaj ja lubie painkillera i kołownice super big kołki przygwożdżają do ściany
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() PAINKILERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!1111111
![]() Co tu dużo mówić, ta gra rządzi ![]() Btw. Kołkownica 4ever.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adaras zagramy teraz w Painkilera?
Aha tak offtop:BOOH (Battle of on Hell) (BOOTS OF HASTE ![]() ![]() To co pogramy zgłoś się u mnei na gg:7275594 ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gralem u kumpla... gra jest super, wymiata fizyka ( fajnie sie mozna bawić strzelbą na kołki..przybijac potwory do sufitu , scian , podlogi itd.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co myślicie o grupie Painkiler na naszym forum :>
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @up : chyba nic z tego.
@topic : Painkiller jest fajny ale hl2 i tak rządzi! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A filmy są gorsze tylko w polskiej wersji bo zostały "ściśnięte" (o ile pamiętam 300mb straty -.-) ale za taką cenę nie ma co narzekać (chyba znowu zacytatowałem kogoś CDA. Fuuuuuuck ![]()
![]() |