|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() ..No właśnie. Co o nim sądzicie. Wg. mnie zawsze będzie polskim bohaterem. Wkurzają mnie tacy, którzy odwracają się od niego po pierwszym gorszym konkursie. Ja w niego wierze i zawsze będę wierzył. Szacunek mu się należy. Myślę, że rozprowadza polską markę nawet rozleglej niz papież.
A wy? Czy wy podzielacie moje zdanie, czy też jesteście głupkami, co go olewają po gorszym występie? A tak btw. to dzisiaj konkurs w Zakopcu. Miałem jechać ale przez kilka wydarzeń w głupiej szkole wszystko prysło... Adam mistrz ![]() PS. Konkurs dzisiaj o 16:45 w TVP1? Zbiorowo trzymajmy kciuki ![]() ADAŚ MISTRZ!!!!!!!!! WYGRAŁ ZNOWU!!! 2 W PŚ!!! Ostatnio edytowany przez Dryb - 30-01-2005 o 15:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Nie lubię Malysza.... od xzawsze kibicowalam Svenowi. Sven my love.
Podziwiam Malysza tlyko za to ze po 4 latach nie zwariowal z mediami... bo ten jakmu tam po 1 dośc sobrym skoku zwariowal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Na również jestem za Adasiem, wierzyłem w niego od dawna, nawet jak w poprzednim sezonie skakał słabiej wierzyłem i wierę, że pokaże wielką klasę i pokaże Ahonenowi kto tu rządzi. Nawet był transparent "Nie u nas w domy, Janne". 2 lata temu był 2x 3, rok temu 2x 2, teraz będzie 2x 1!!!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Malysz rox!! hehe... ja go tam jakos specjalnie nie lubie mi to zwisa bardziej lubie Goldiego i Ammana ^^
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() adam małysz ROX wierze w niego ale coraz mniej ale nie popieram innych skoczkuw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Popieram autora tematu, Adam jest bohaterem. Ale popatrzcie, z szacunkiem, ale On jest jak taki amator. Byl dekarzem, udalo mu sie, skacze. Przypatrzcie sie jego wypowiedziom. Sa takie jakies amatorskie, duzo w nich jest wypowiedzi typu "mysle ze". Ostatnio byl wywiad z Adamem. Powiedzial tak: "Marzylbym sobie to". Przpaytrzcie sie na skoczykow finskich, norweskich, niemieckich. Sa oni wyksztalceni, a nasz Adas jest takim amotoro-profesjonalista. Ale tak czy inaczej jest dobry, dobrze skacze, ale to minie. I bedzie dalej dekarzem...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Inni skoczkowie też nie są wykształceni. Czasem mówiono 'No, ale chciał być skoczkiem, porzucił szkołę, to nie sprzyja w zawodzie' także o Finach czy Niemcach.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Leć Adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle poiem
![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Adam Małysz Polski Bohater<<tak to on zawsze w niego wierzę
Janne Ahonnen-Profesjonalista widać ,że skacze i wygrywa z zimną krwią<<też w niego jak i innych fińskich skoczków wierzę |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() A co do Malysza...Wygrac 3 razy pod rzad puchar swiata i teraz byc blisko 4 razu to cos niesamowitego. Pamietam, ze kiedys Tajner mowil cos takiego: " Wygrac 1 puchar swiata to rzecz niesamowita. Wygrac 2 razy puchar swiata to rzecz, ktora graniczy z cudem i narazie tylko Malysz tego dokonal. 3 razy wygrac to jest juz cud." Flyyyy Malysz flyyy.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() A wiecie z kąd popularność Małysza?
Tak się składa że Polska jako kraj nie ma dużo wybitnych sportowców. Dlatego wszyscy liczą tylko na Małysza bo tylko on potrafi coś wygrać. Taka jest niestety prawda ( chodzi oczywiście o sporty zimowe) Ja osobiście za nim nie przepadam, ale jeśli startuje to życze wygranej.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() @UP Jaka oliwa ? Ja jego nie znam
@topic. Co wy chcecie ? Małysz raz będzie na 12/7/itp miejscu i już że skakać nie umie ? Gdyby nasza drużyna piłkarska była chociaż w pierwszej 20 to przecieżkibice by ich z lotniska zanieśli na rękach do domów. Małysz skacze bardzo dobrze i jest w dobrej formie. Ahonnen to podobnie do Hannawalda. Wygrał troche, pobił wszystkie (prawie) rekordy i tak przez jakiś czas a potem to nagle jakby pierwszy raz na skocznie przyszedł. Adam wygrywa (pojedyncze zawody) już przez 4 sezony, jest 2 krotnym mistrzem świata, zdobywał 3x z rzędu puchar świata (nikt nigdy tego nie zrobił), wygrał TCS, stawał 2x na podium olimpijskim. To przecież nasza chluba i bohater. I cieszmy się z tego co mamy. Trzymam dziś za Adama kciuki, wierzę że wygra dzisiejsze i jutrzejsze zawody bo jest najlepszy !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Małysz Best z pośród all !!!!!!!!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Małysz jeszcze poskacze 2, moze 3 lata zajmujac w miare dobre miejsca. Potem zapewne w gore wybija sie takie osoby jak Morgenstern (chyba tak sie pisze jego nazwisko), Jernej Damian, Andreas Kofler i inni mlodzi skoczkowie. Co do Adama, niech skacze tak dlugo jak chce i tak dlugo jak bedzie mogl.
Jednak najlepiej by bylo, gdyby wszyscy traktowali w przyszlosci Adama, tak samo jak Goldiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no comment plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Master Alucard
|
![]() Ja mam takiego kumpla co jak Małysz przegra to gada "Eeee tam, to juz koniec, ciota sie zrobił, nic z niego nie będzie, od początku wiedziałem, że to już koniec, wygasł,...." itp., a jak wygra to sie budzi patriotyzm, optymizm i ujawnia się jego płytkość charakteru: "tak, wiedziałem, że wygra!!!! Zawsze w niego wierzyłem!!!" itp. Ci ludzie są jak flaga-jak wiatr zawieje, takie oni mają nastawienie... Coś jak Lepper -.-
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie wiem jak faceta można nei lubić:
1.Nie zrobił wam nic 2.Skacze dobrze i wygrywa (co często jest obiektem zawiści, ale taka jest właśnie polska mentalność) 3. Jest skromny 4. Widzieliście co w sobote zrobił z pucharem Loykolseya? No własnie Szwed dostał mniejszy puchat, a Adam wymienił się z nim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Adas poprostu wymiata. 28 wygranych konkursow wygranych w karierze, i co najwazniesze 2 wygrane konkursy w Zakopcu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() Cytuj:
Małysz dzieki kibicom dobrze skacze.Chwała mu za to 3 razy z rzedu puchar swiata. Czego mozna jeszcze wymagac? To nie maszyna zaprogramowana zeby skakac. |
|
![]() |
![]() |