![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tutaj wyrażajcie się o grze Neverwinter osobiście bardzo ją polecam to duży świat i są 2 dodatki (mam je) gram w nią jush ze około 1,5 roku.Polecem i powiedzcie co wy sądzicie
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Wedlug mnie NN to na prawde wypasiona gierka, niestety nia mam dodatkow. Sam przeszedlem ja ze 3 razy na singlu, bo nie mialem neta w domu. Nigdy nie zapomne mojej pierwszej walki z ostatnim bossem. Byla ona wrecz zalosna. Udalo mi sie wygrac przez przypadek. Zabilem kolesia ktory chronil przed atakami dystansowymi. Jednak zostalo mi tylko 4x beltow. Zabilem ja ostanim
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() A czy żeby sobie pograć przez neta w Neverwinter'a trzeba mieć orginalną wersję???
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Takk, a bardziej orginalny key. Polecam zakup orginału. Ostatnio edytowany przez Dioskas - 03-02-2005 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() hm...nvn....podchodzilem pare razy...ale zawsze przechodzilem pierwszą misje(nie licząc tutoriala
![]() ![]() ![]()
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |