|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ostatnio powoli wracam do gry. Po zdobyciu 71 lev...
![]() Poszedłem zwiedzać pozdziemia pustyni. Niestety, trafiłem na grupkę mumii + 2 behe i nie mając tarczy + małe lagi = śmierć na miejscu. Nie zdążyłem zrobić screena, ale możecie sobie w statach zobaczeć ;/ Potem znowu poszliśmy na zwiedzanie z jeszcze jednym kumplem. Wpadło trochę expa, zabiliśmy sporo vampirów, mumii, stalkerów, ghouli, parę banshee, smoków, necromacerów... dużo by wymieniać. Kto tam był, wie jak jest - może nie do końca opłacalny exp dla 3 rycerzów, ale było bardzo przyjemnie i mieliśmy przednią zabawę: http://student.agh.edu.pl/~milinski/..*****eeny/tombs/ No i gratisowo odrobiłem mój stracony level: ![]() Loot: ja zlootowałem 2 black pearl, spike sworda, jakieś 3k w złocie, kilka magic light wands, sporo viking helmetów (przez jakiś czas huntowałem sam na wyższych levelach). A z banshee tylko healing ring wypadł jeden. Niezwiązane z grą: najwytrwalsi Moderatorzy na forum (swego czasu) ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Juz good, spox gratz adv'a
lol Ostatnio edytowany przez K-ostry - 05-02-2005 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() A mi sie all wgralo i musze powiedziec nononono... ladne
![]() btw ile uhow poszlo i jaki loocik? ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Hail the Eos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
|
![]() @K-ostry: naprawdę nie wiem, czemu tak słabo Ci się ładują screeny, mi pięknie wszystko chodzi. Server AGHu jest połączony z cyfronetem w Krakowie i powinno wszystko śmigać. Może to problem po Twojej stronie łącza?
@Faraon: tylko 3 widać, reszta jest w linku @Manhir: loot juz napisałem, uhów zeszło... hmm.. jakieś 4 bpki na ok 50k expa. Także niecały bpek gfb i ponad bp hmmów - jeśli tam są całe gromady ghouli i stalkerów, nie można się bez tego obejść. @Raq: spoko, Ciebie też weźmiemy, tylko level podbij trochę ![]()
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ray ja mam tylko pytanie:
powiedzieliscie "hi" do Crone? :> Jak tak to napisz mi na pw czy gg co ona summonuje bo ciekawi mnie co to jest i w jakich ilosciach ![]() btw. gratz awansu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
|
![]() Tak, powiedzieliśmy
![]() Straże mniej więcej: 4 banshee, 2 dle, 4 dsy (jk) ![]() Nie, nic nie przywołuje. Chociaż mówiłem Vuvafowi, żeby nie witał się z nią, to on na przekór ;> Nie zostaliśmy tam długo, podejrzewam, że ona potrzebna jest do questa z faraonami, a mi narazie nie jest spieszno ![]() Dzięki =)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() na ostatnim ss jest zasłoniety na pasku jakis program
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Nice SS
![]() ten ostatni the best ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() No heh nawet ... ssy ładne i ogulnie cool ale ja jak tam bylem z kolega ( dziś ) to loot byl Pharao Swordzik
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
A ludzie z filmikow specjalnie moment z nia wycieli i mowili ze nie chca pokazywac co przywola :> @up: pokaz mi screena, jak nie - twoj post zniknie bo imho pieprzysz glupoty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() 000000......very gratz SS'ki
![]() DANUBIA RULEZZZ |
![]() |
![]() |