|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() MAm stronkę WWW o programowaniu dla potrzxeb internetu i potrzebuję kilka obób które zajmą się razem ze mną pisaniem kursow.
Wpisowe: 1 Kurs o PHP, HTML, MySQL, Flash zapraszam na http://www.skorkiwww.prv.pl Adres może na to nie wskazuje ale jest to strona o programowaniu TYLKO TERAZ ZA JEDYNIE 1 DOBRZE NAPISANY KURS! Po wejściu na tą stronę należy stworzyć nowego użytkownika, i przesłać na adres [email protected] kurs w formacie *.txt wraz z nazwą użytkownika. po zatwierdzeniu kursu dana osoba staje się do autorów strony. Więcej informacji pod adresem [email protected] oraz pod numerem GG: 2981249 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Wiesz, co mnie zastanawia?
Jak można robić stronę o robieniu stron internetowych, gdy samemu nie umie się zrobić strony, tylko korzysta się z gotowców?
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() omg, są nawet literówki w linkach ... a już myślałem, że może coś skrobnę ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
|
![]() Od razu widać że profesjonalna stronka o programowaniu itp.
![]() Na gotowcu, a autor chyba sam nie wie, czy chce robić po polsku czy angielsku: News jest po polsku, sonda i stronka domyslna - po angielsku, a w menu pół na pół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Offtopic się robi. Koniec tematu o www.PcTweak.net ;-).
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() No dobra moge coś wam zrobić dajcie mi tylko temat. Jedna z moich stronek przy których się uczyłem znjaduje się na stronie w menu Download
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Oks, za kilka dni (może po feriach) Zobaczycie nowy layout stronki. Zmienie kolorki i układ strony. Poza tym dodam kilka bajerków i jkaiś kurs (chyba 'kurs html- podstawy') a tak wogule to strona dopiero powstała (wczoraj
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A kurs-podstawy, to se możesz wsadzić w tyłek... Spróbuj napisać własnoręcznie kurs do Flasha, albo pisania w PHP... Wtedy zobaczymy.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ok nie ma problemu
Ale chyba powinienem zacząć od HTML ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ok, zmieniłem cały system portalowy i stworzyłem sobie nową skórkę. Już całość jest spolszczona i zaczynam brać się za treść. Przesyłajcie kursy ( www.skorkiwww.prv.pl )
Ostatnio edytowany przez xorgie - 28-02-2005 o 19:26. |
![]() |