|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Ostatnio zauwazylem niesmowity wysyp postow typu "Tylko XXX". Proponowal bym upomnienia dla takich osob, ktore pisza tego typu posty a same niczego nie wklejaja, ew. 2 zdjatka i to nudne. Poza Isara i Calmera nie ma czego ogladac a burdel jest straszny...Wiem ze to w zasadzie nie lamie regulaminu ale mam wrazenie, ze goscie pisza takie tematy tylko dlatego, ze zauwazyli powodzenie dwoch wymienionych wyzej tematow i tez chca "zasluzyc" sie.
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Nie rozumiem tylko co konkretnie chcesz zrobić?? To i tak nic nie da, a modkowie kogo trzeba na pewno upominają-ja w to wierze....
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Nie przeszkadza ci ze powstaje 10 temtow z tekstem: "a tu wklejajcie zdjecia ze swiata XXX plx..."? Mnie osobiscie to bardzo denerwuje bo zamiast pogladac ciekawych zdjec ogladam prsoby idiotow.