| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  24-07-2005, 11:55 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 11 2004 Lokacja: Wroclaw Posty: 333 Stan: Aktywny gracz Imię: Sir mapes Profesja: Royal Paladin Gildia: Vampires Brotherhood Świat: Lunara   |  Wielka Ucieczka part III W-cia czesc Wielkiej Ucieczki z obozu Noobow, najpierw male streszczenie: Podczas jednego z kickow zostalem schwytany i osadzony w obozie noobkow, okazalo sie ze chca podbic tibie, jednak wraz z przyjacielem udalo mi sie uciec, udalo dostac mi sie na Darame lecz tam ostalem utopiony przez wielkiego wampira, a teraz...no teraz t zapraszam do Wielkiej Ucieczki cz. 3 Linki do czesci I i II TheGreatEscape part I TheGreatEscape part II A teraz zaprasza do obejrzenia Fake Nic nie apmietalem po kapieli w worku, wiem ze w koncu stracilem sily i zaczolem dryfowac, gdy uslysalem nagle czyjs glos!  Fejos?! z nim uciekalem ale gdzie ja do licha jestem?!  No tak jak zwykle cos musialo pojsc nie tak i jest wojna nosz ja p*****, k***  hmm jak wiadomo spokojne jak na wojnie poki ork nie p*****  Sir RedBullowi cos sie pogniescilo skoro to maja byc slabe orki to co bedzie w wielkim ataku ?!  Bylismy juz na wodach Tibii, i muslilismy przemyslec sytuacje mielismy tylko jeden statke z kilkoma Hero przeciw orkowej flocie, no tak i nie dostalismy obiecanych magow SZIT!  AAAAAACH pocuj ped wiatru i smak morskiej wody... URGH! nie podoba mi sie to morskie powietrze <BEEEEEEEEEEEEEEK!> no i po sniadaniu =\  No wiec teraz zalezy od forumowicow cy robic 4 czesc Wielkiej Uciecki?! P.S. mam nadzieje ze nieaz takie zle  aha no i bylbym zapomnial komentujcie  
				__________________ Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 24-07-2005 o 12:02. | 
|   |   | 
|  | 
|  24-07-2005, 12:11 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 07 2005 Posty: 20 |   Troche to glupie i zle powklejane    na hero troszke zle  napisy tez dziwni mogles wiecej miejsca wykorzystac  | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 12:16 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 02 2005 Lokacja: Olsztyn Wiek: 33 Posty: 33 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elite Kowal Profesja: Knight Świat: Lunara Poziom: 35 Skille: 67/66 Poziom mag.: 5   |   no gosciu rob fast 4 czesc super fabula ROB NASTEPNE CZESCI FAST aha wykonanie 6/10 fabula 10/10 | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 14:35 | #4 | 
| Guest Posty: n/a |   TO JEST SUPER fabuła 50/50 wykonanie 40/50 | 
|   | 
|  27-07-2005, 20:42 | #5 | 
| Guest Posty: n/a |   Fajna czesc   ... kontynuuj, i rob nastepne czesci  . Fabula 10/10 wykonanie 8/10  Hehe wystepuje w tym faku    Dzieki mapes  | 
|   |