|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Witam... bede tu umieszczal moje ss'ki z huntow i zroznych roznosci
![]() Milego ogladania ps: To moj 1 w zyciu drag, wiec lagodnie ;D Moja postac ![]() No i sie zaczyna ![]() ![]() ![]() ![]() Niezapowiedziany gosc ![]() ![]() loocik ( po jednym dragu ) ![]() Sprawa wyglada tak... dzis jeszcze raz pojde na dragi, tylko wezme wiecej uhow i bp hmm dodatkowo
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() nice, ile uhów zeszło? i gdzie dokładnie jest ten drag? w sumie musiało się tam trudno blokować bo małe pole manewru ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest kolo thaisu, a uhow niestety poszlo prawie bp
![]() ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Omg, nastepnym razem stoj na ukos od draga. Pojdzie o polowe mnie uhow. Ale ladnie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Moon
|
![]() Ol faken ;p z takim eq na draga
powiem ci jedno, dzielny jestes koles ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ss'y ładne.
Te z dragów to JA robiłem ![]() Poszło dużo UH ale się opłacało. Mogłeś zamieścić też inne screeny ale ogólnie jest spoko.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Heh GZ draga tylko nie przesadzaj i nie uhaj sie na grenn tylko na yellow plx
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() OO czy ja dobrze widze? Zero bluzgow?
![]() K-ostry jak juz mowilem byl to moj 1 drag i sie bardzo denerwowalem ps: Obiecalem wam normalnego drag hunta jeszcze na dzis, ale jak zwykle nawalilem i zapomnialem ss'kow robic ![]() ![]()
![]() |
![]() |