|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam. Wiem, że jest temat poświęcony temu, lecz chciałbym aby modkowie szybko to przeczytali (bo wątpię, że ktoś czyta tematy co mają 79 stron i szuka co ludzie pisali). Gdy jakiś moderator to przeczyta niech powiadomi tych, co odpowiadają za tą stronę i usunie ten temat albo zamknie.
Przejdźmy do sprawy. Rozmawiałem z kolegą (108 lvl) i powiedział dokładnie o faraonach. W potworach na stronie głównej nie pisze ilość exp ani loot. Za każdego Faraona idzie 3000 expa. Loot z każdego to 20-120 gp + część helmeta lub jedna z dwóch części Pharao Sworda. Z Omruca dodatkowo wypadają poison arrowy różna ilość. Wiem tylko, że z Morguthisa wypada trzon Pharao sworda (ponieważ mój kumpel dopiero, co zabił Morguthisa). Gdy wykona resztę postaram się dorzucić, co z kogo. (Jeśli teraz ktoś powie, że źle zrobiłem pisząc jaka ilość exp i co wypada to niech przeczyta co pisało odrazu po update "Proszę zgłaszać jakie zmiany zauważyliście po update" więc pisze trochę spóźniony ale piszę ![]() A i właśnie. Był bym zapomniał. Nigdzie nie ma mowy o Deathslicer (lub jakoś tak) wygląda jak pień z którego wystają ostrza. Spotkać go można w ank w tombie w drodze do któregoś z faraonów (chyba Morguthisa). (max combo 1200 hp +/-) Były tematy na ten temat i były nawet zdjęcia to czemu modkowie nie chcą dodać informacji w dziale potwory ? Z (głębokim ![]() Dzięki Thomasi nie wiedziałem że są filmy na tibia.pl. Ściągne i obejże. Ale plx modki dodajcie ilość expa za faraonów i loot. A co do Deathslicera to sam nie wiem bo on nie działa na obrażenia fizyczne więc chyba masz rację. Więc na tibia.pl trzeba dodać nowy dział: Pułapki ![]()
Retired... Ostatnio edytowany przez Belefiz - 10-02-2005 o 22:14. Powód: Deathslicer xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie mówię, że to nieprawda, ale jakieś dowody by się przydały. A nie, że kumpel, kumpla powiedział, że ktoś zabił tamtego i wypadło to i to. -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() Raul najprostszy dowod to na tej stronie na ktorej obecnie przebywasz zmieniasz dzial na filmy wybeirasz ten o faraonach zasysasz i sie delektujesz smiercia 3 faraonow(widac tam tego "potwora" co wyglada jak pien z kolcami, ja osobiscie uwazam ze to nie potworek tylko jakby taka pulapka i z tym sie nie walczy)na filmie widac ilosc expa z faraonow(3000expa)