|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Możecie mi powiedzieć jaki port obsługuje tibia?
Jestem od niedawna w sieci osiedlowej i większość portów jest zablokowana. Wydawało mi się, że port tibii to 7171, ale mimo że jest odblokowany dalej nie mogę się połączyć. Powiedzcie jeśli coś wiecie na ten temat. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Według mnie do tego niema juz nic twoj port, bo dzis narazie poprostu tibia niedziała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale ja od trzech dni probuje wejśc i wygląda to na zablokowany port. A poza tym nawet www.tibia.com mi się nie ładuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja gram juz dlugo ok miesiaca i co dziennie sie polaczylem!!
Masz cos popieprzone!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A ja gram od roku i się z tym nie obnosze, a są tacy co grają po pare lat.
Byłbyś taki miły i powiedział mi co mam popieprzone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrub se formata powinno dzialac!!
haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2003
|
![]() boshe tibia cool ty n00bie jeden (bez obrazy)
a teraz na temat niestety chyba jednak bedziesz musial dysk sformatowa ale najpierw przed tym zobacz czy nie masz firewalla moze to byc przez niego czasem w nim moze byc zablokowane tez cos takiego mialem(czyt. mam i niestety muysze zrobic format no coz tak czasem bywa ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
@Garel: Tak, port Tibii to 7171. Sprawdz, czy Twoj firewall tego nie blokuje, a jesli nie to pusc jakiegos tracerta do serwera Tibii (62.75.254.10) i sprawdz gdzie znikaja pakiety. Jesli nie wychodza poza Twoja siec to znaczy, ze jednak serwer ich nie przepuszcza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To do ciebie sie odnosi polin!!
Ja jestem w pozadku !! To ty qrwa jestes idiota!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() @Polin
Serwer przepuścił i pakiety doszły do tibii :/ Zostaje więc zrobienie formata? @Tibia cool panu już podziękujemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() polin
prosze jak mozesz dowpowiedz co dalej t4ez to mam i wyskakuje ze przyszla odpowiedz (jakos tak)powiedz co trzeba zrobic plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() sry za nabicie posta posty mam gdzies ;p
chce odswiezyc ten temat wyskakuje mi cannot connetiom to server error:connection refused |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Macie szczęcie ze niejestem modkiem (coraz czesciej zaluje ze sie niezgosilem) albo jakis modek tu niezajrzal bo juz by bylo +1upomnienie. Ale co sie odwlecze to nieucieknie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rugon
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Mi tez nie działa tibia od uptade hmm już sie pogodzilem z tym w sumie 44lvl knight poszedl psu w dupe w miedzyczasie było z 10 formatów port 7171 otwarty pingi wychodza...jak wyskakuje takie coś to każdy odpada z tibi i już nie wróci nigdy także można usunąć postacie i wszystko o tibi na dysku, tak jest najlepiej...
|
![]() |
![]() |