Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-07-2005, 10:28   #1
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny DarkEden - Koreański serwer

Otóż, tak jak w temacie chodzi tu o koreański serwer DarkEden. Podobno jest tam nowa rasa, nie ma speed hacków/HP hacków, często updaty i nawet sporo osób mówi po angielsku. Chciałbym się tam zarejestrowac, ale nie mogę. Podczas rejestracji na początku trzeba wpisać ID, w drugim miejscu nie wiem co, dalej już wszystko wiem. No właśnie, nie wiem co trzeba wpisać w drugim "oknie", nieważne co wpiszę, wyskakuję błąd kiedy chcę potwierdzić rejestrację. Tak więc chciałem zapytać, czy ktoś rejestrował się na koreańskim serwerze, a jeśli tak to co tam trzeba wpisać. Przetłumaczyłbym to translatorem, ale koreański tekst jest w obrazku. Próbowałem tam wpisać i potwierdzenie ID, i E-Mail i hasło, i jeszcze kupe innych rzeczy, ale nic nie działało. Chciałbym pograc sobie na koreańskim serwerze, bo ten zwykły (International) jest shakowany, i nikt się już nim nie zajmuję, a ludzie wymyślają coraz to nowe hacki. Na koreańskim jest owiele inaczej, nie ma rzadnych hacków a jeśli są to znikoma ilość, i prędzej czy później zostaną wyeliminowane. Więcej potworów, nowa rasa, nowe miejsca i sporo innych rzeczy. Tak więc prośiłbym o pomoc...

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2005, 08:19   #2
Berburio
Użytkownik Forum

Berburio's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Po pierwsze: TH jest płatne,są tzw. Air Timy Na początku masz 100.000. Za 3 godziny gry płacisz 10.000 pkt.Za 12 godzin płacisz 30.000 pkt. 100.000 pkt kosztuje 10 $ .Więc wylicz czy opłaca się tam grać.
Po drugie: Exp jest wolny jak żółw.
Po trzecie: Polaków tam mało:/ Wogóle...dziwnie się gra bo trudno tam nabić 30 lvl -.- od 19 już idzie trudniej niż na INT ze 109 na 110.

Ale plusem jest to ,że ludzie tam tanio sprzedają i jest nowa rasa elfów oraz brak hacków.
Berburio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 03:50   #3
Lord_Kamcio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 11 2007

Domyślny

TH to shit i tyle powiem xD kazdy wie ze FS rzadzi xD zpraszam po wiecej info na najnowsze forum o DarkEden ^^ bardzo rozwiniete xD
najszybciej rozwiniete forum o DE !!!

nie zajmujemy sie innymi grami ! interesuje nas tylko DarkEden !!!
niewazne czy INT czy CHINA czy TH czy FS czy KOREAN czy JAPAN xD

na wszystkie pytania odpowiemy !!!

www.DarkEden.Hepi.pl !

to WASZA jedyna droga do poznania DarkEden'a !!!
Lord_Kamcio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania