|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz Cameleon się opłaca tylko do zabawy i spalania many np: widzisz z kolesiami u jakiegoś gościa mpa g legs w sword i grate shield to zamieniacie się w to i pędzicie do depo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kameleon ci sie zdecydowanie nie oplaca to tylko taki bajer, jak ktos ma za duzo kasy to se kupuje. Zauroczenie ci sie raczej oplaca choc nie dokonca bo lepiej kupic przyzwanie potwora. Wiec rob jak chcesz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() A zauroczenie to jest mniej wieej to samo co przyzwanie? Wydaje mi sie ze tak tylko zeby zauroczyc musisz gdzies znalesc ptworka a przyzwac to wiadomo.
czy sie myle czy po czesci mam racje. odpowiedzci mi plz
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Aby zauroczyć potwora musisz miec many na zauroczenie tego potwora (pisze to na stronkach) a nastepnie musisz znaleść tego potwora wycelować odpowiednim runem i potworek jest juz twój aż do jego śmierci. Niektórych potworów nie można przyzwac ale można je zauroczyć.