|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam was wszystkich !
To jest moja premiera,pierwszy raz ukazuje fake, a więc prosze,abyście zwrocili na to uwage przy ocenianiu.Bardzo bym prosil również, o komentowanie , i wogóle czy sie wam podoba.No dobrze przejdźmy do rzeczy: Pewnego dnia Frost , bo tak nan iego mówili przyjaciele załatwiał swoje potrzeby.Bardzo go bolało poniewaz był chory ![]() ![]() Kiedy tak próbował opróżnić swój gabinet,zobaczył ludźi ubranych na czarno. Przynieśli ze sobą chłód i ciemność.Włosy stanęły mu dęba. ![]() Tak moi mili.Oni nie przyszli tutaj kupic viking helmeta.Kiedy tylko spostrzegli ze ich widzi,Frost zobaczył że ma już krzyżyki (fight dla tych co nie wiedzą). Wyszedł na przeciwko nim i wykrzyknął magiczne słowa , aby sie uzdrowić.Wiedźiał że zaraz rozegra sie masakra. ![]() Już do niego szli.Wyglądali na niezłych osiłków.Ale nagle znalazł rozwiązanie.magiczny miecz,jakto powiedział pewien druid który mu go wręczył.Miecz był wykonany z krasnoludzkiego metalu,prawie nie zniszczalnego.Kiedy go wyjął , jakby jakaś śiła nim pokierowała.Stracił nad sobą panowanie , nie wiedźiał co robi i nagle trzy pociski wystrzeliły jak piorun z miecza. ![]() Kiedy już sie opanował, i zobaczył co zrobił,przeraźił się i schował miecz.Pomyślał sobie : -Jakto możliwe , ze ja to zrobiłem ?! Ale po tych słowach usmiechnął się..to był uśmiech pogardy...nagle zaczął się śmiać pogardliwie na cały głos ,tak mu sie zdawało, ale śmiał się tylko w swojej jaźni..wyglądał blado , tak jakby miał zaraz paść...patrzyli na niego ledwo przytomni. ![]() Pewny siebie stał zadowlony w duchu z miecza,chodź dźiwiąc się , jakto możliwe że taka energia emanuje z miecza , i dostał go zadarmo?? Długo nad tym nie pomyślał , zdążył poczuć tylko ucisk w okolicy jabłka adama , i poczuł się jakby usiadł na nim giant spider. ![]() Odwrócił się i zdązył zobaczyć jeszcze kolce c-mace... CDN. !!! Chcecie abym zrobił ciąg dalszy ?? jestem gotów , ale tylko jeżlei większość postów będźie na tak. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Pomysl calkiem spoko i opisy.. Ale wykonanie... Straszne. Postaraj sie nie robic tych z painta rzeczy tylko uzyc to co juz istnieje.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() jak na first raz zajefajne GRATZ czekam na dalsze przygody "osiłków"
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne , fajne tylko to wykonanie...dopracuj to ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up
Nie ![]() ![]() @Topic Dziekuje wszystkim.Mając na myśli większość chciałem powiedziec że około 10 postów by musiało być na tak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Nom, nom, nom. Jak mówisz że w następnym odnicnku wykonanie będzie lepsze to DAWAJ NASTĘPNY ODCINEK!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Pomysł fatalny, jak zwykle ktoś się odlewa albo wymiotuje -.- Wykonanie nie lepsze.
0,0000001/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() niewiem jak inni ale mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() bardzo mi miło słyszeć takie wypowiedźi.Nie przeglądałem fakeów dokładnie.Widźiałem tylkowa Jak powstał kefir, z tych z wymiotami.Gdźie ktoś szcza ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
![]() |
![]() Fajny faek'i tyle powiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Rootion
Omg, ale skoro miałem to skomentować ![]() @Topic Fake mi sie nie podoba, kratki na, których stali Ninja są nieładnie powklejane z tego co widzę, "energia" itd. były robione jasnymi kolorami co wogóle nie pasuje do grafiki Tibijskiej, noi w końcu pomysł, lekko oklepany, samotny bohater ratujący świat i nie tylko(lol ![]() Pomysł: 4/10 Wykononie: 1/10 Ogólnie: Muszę mówić?;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() popraw siki i tych ninja...
A MOZE ONI CHCIELI SPYTAC KTORA GODZINA ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Fake jest spoko, ale wykonanie, postaraj się o większy obraz i zamiast tych pocisków zrobionych w paincie to zastąp to np:hmm itp.
![]() |
![]() |
![]() |