|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Chce zrobić stronę na lycosie (tylko że nie wiem jak) prośba do webmasterów znających się na lycosie możecie zrobić strone www? będzie to www mojej mafi na czacie obrazkowym www.skylove.pl pt =Yoshimitsu= logo już jest potzrebna jest tylko strona w takim formacie:www.yz.glt.pl
lub www.prs.webd.pl tak wygląda logo: http://img175.exs.cx/my.php?loc=img1...himitsu8bt.jpg teraz graficy:Najlepsi z najlepszych jak ktoś UMIE i CHCE zrobić samurajów z katanami i z innymi broni niech tutaj umieszczają swoje prace.Prosze, tez żeby ktoś chętny znający sie na forum był moderatorem mojego pzryszłego forum mafi ![]() 7275594 Bardzo proszę pomózcie ziomalowi z forum waszego. ![]()
|
![]() |
#2 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Naj, naj, naj graficy i webmasterzy. I myślisz, że zrobią Tobie stronę...? Tak za darmo? Po prostu...?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() ja w html moge pomoc ale tez nie calosc jak masz jakiegos tempelta to juz polowa sukcesu
![]()