|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() LOL
![]() To będzie szybki i krwawy koniec ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Banshee, nie bo za mocne dupnie ci combo i nara. ( w ogole sie szybko leczy plx)
DL tak, z mo zliwym wejsciem z dolu na gore taktyka: manasami zapelniac full many, magic shield, wchodzisz sd w niego, zchodzisz pijesz manasy, wchodzisz, sd ... itd. GS czytaj up
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Jak najbardziej się to da zrobić...
Banshee: Jeżeli jesteś w stanie zjechać jej połowę hp zanim dojdzie do ciebie z nutkami, to spokojnie ją zabijesz. Po połowie hp zaczyna wiać i się leczyć, a nie bije na odległość więc wtedy sprawa dość łatwa. Jeżeli bedziesz miał MS to jeszcze łatwiej ci pójdzie. GS: Jak znajdziesz pojedyńczy respawn (a takie są) to korzystają ze schodków,parceli itp. możesz wejść na Magic Shield i strzał po strzale go powoli jechać. DL: Tutaj wydaje mi się, że szybciej się będzie leczył niż go zabijesz. IMO nie radzę go ruszać na tym lvl'u.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() @ostry
Z dobrym eq to da rade gsowi...7sd~i po gsie nie musi dlugo go blokowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ahia.....Zapomnialem dodac ze bedzie ze mna jakis palek na 23lev skilq cos kolo 55dista.Wiec chcialbym wiedziec gdzie respy na wolnej przestrzeni ze schodkami do uciekania...WIem gdzie banshee,GS,ale z reszta jest klopot.Podajcie takie miejsca...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dl'a znajdziesz na zachód od Venore.
Banshee na południe od Thais. Gsa natomiast...hmm na POH'U albo pod Dwarven bridge ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Hmn....o miejsce z DL chodzi ci chyba o taka wieze co wczesniej jest cos 4 Dragi a na gorze DL.Nie jest to dobre miejsce jak dla mnie bo wczesniej by zszedl z BP manaskow...Ja bym wolal nawet miejsce na Naginata Quest w okolicy Thais(nie podalem dokladnego miejsca wiec to nie Quest Spolilg
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Napisał że popełnić efektowe samobójstwo -.- |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po1)Look na podkreslone...Jestem dobry z Jez.Polskiego. Po2)To sie moze nauczysz czytac????Nie napisalem ze chce popelnic samobojstwo tylko napisalem ze takie proby to PRAWIE samobojstwo.I jak nie masz nic na temat to plx nie nabijaj postow. Po3)A tak wogole to mam pytanko do MADRYCH przedmowcow.Jak sobie kaske rozplanowac na runki i manasy(mam do dyspozycji narazie 20k i jeszcze 2-hel do sprzedania czyli gdzie 5k jeszcze).Z gory thx za podpowiedz.Jak nie zapomne to zamieszcze SS albo filmik na forum ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xellos - 10-02-2005 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na dla powinno ci zejsc jakies 10 Sdkow, na gsa 6-7. Banshee : 5-6. Czyli mozesz kupic 2bp sdkow, za reszte manasy. Jesli chcesz, moze bp uh sie przydac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tam wiem ze i tak nie ma szans DL potrrafi walnac 600+ to jak tak dostanie to watpie ze zdozy sie uhnac hehehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Ty co zamieściłeś tego posta, to do ciebie mowie
![]() A więc tak, jak chczesz iść na banshee to radze ci kupić najpierw bohy albo time ringa bo jak cie dogoni to juz jest potobie, jak mojemu kinghtowi(paul paul) sama banshie mi waliła po 150 tak mniej więcej ale z palkiem to już co innego bo ty uciekasz on wali, ale też nie bo cie dogoni a jak ine całkem to ci zaśpiewa piosenke ![]() więc banshee lepiej nie Gs to już może się uda (licząc że wciągu 15 sekund go zatłuczesz) bo jak już się rozpędzi na haste to ja na bohah leciałem i mnie dogonił, więc też raczej bohy i aol jak by wypadły ![]() A jak palek to niech se kupi z 20 power polt i będzie juz większa sansa na szybką śmierć gsa. Dl raczej nie radz, walnie ci ze swojego gfb to ty i palek się poskładacie po jednym szlagu. AJk macie pacc to momże lepiej na hero? albo dez pacc na orc land na warlrdy i reszte? wkażdym bądż razie odradzam gs'a dl'a i bnshee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Elberos Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
![]() |
![]() buehehe niezle to rozplanowałeś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Widziałeś w ogóle to miejsce? Z bohami i ringiem (i pewnie jeszcze utani gran hur w twoim założeniu) to sobie w 2 sekundy do schodów dobiegnie i tyle będzie z uciekania przed nią. Bo w końcu będzie musiał zejść a ona już będzie czekać z nutkami....czyli i tak full contakt nieunikniony! By-zy-du-ra! Cytuj:
Edit: Name: Paul paul Level: 40 Wymiatasz ![]() Cytuj:
![]() @Xellos Bramka z tamtej strony to 25. Idąc tą drogą masz do zabicia szczurki i 2 ghoule za brameczką.... chyba że ktoś lurnie DS'a pod wejście...ale to nieczęsto bywa ![]()
Bez adrenaliny nie ma zabawy ![]() Avatar - in memory of Z. Beksiński ![]() [ ' ] [ ' ] [ ' ] Ostatnio edytowany przez Norrin - 11-02-2005 o 20:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Żeby nie odbiegać od tematu...Xellos jeżeli zastosujesz się do podanych instrukcji to nie powinieneś mieć większych problemów. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Dla bilem solo na 30 lvlu z 33 mlvlem i w sumie nei bylo zadnch problemow, tego drudia tez widzialem ale na 22 lvlu wtedy.moim zdaniem to predzej zabijesz dla niz banshee, bo banshee leczy sie katastrofalnie szybko...GS najprostsza sprawa up sd down mf
![]()