|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich, jako ze dzisiaj rozrzucam ssy to tu to tam, to postanowilem ze wrzuce tutaj moje sski tym bardziej ze jest tutaj sporo ssow z Secury, glownie te fajniejsze z White Eagle ktorej to gildi notabene nie znam ale mam nadzieje ze w przyszlosci poznam
![]() Averes (ja ;p) - Master Sorcerer 45 lvl 55 m lvl Woro-pila - Elite Knight 64 lvl skillz 86 85 Raczek - Elite Knight 54 lvl skillz 80 76 (???) Atunad - Elder Druid 54 lvl 57 m lvl Woro the Sorcerer - Master Sorcerer 36 lvl 48 m lvl Ponadto moze sie tam ktos jeszcze pojawic bodajrze na hero byl chwilowo Jagger i Crenshibon (omg wybacz nie pamietam jak sie pisze ) ktorzy pomogli nas odeskortowac ;p Dobra dosyc szczegolow przejdzmy do ssow: Na poczatek wczorajszy gs hunt: ![]() Moja seteczka z hmm =] ![]() Nasze explo, moje to wieksze xd ![]() Yaya po dedzie na DL moj advance ![]() ![]() Ue plx, Die plx, troche srednie weszlo ale nie narzekam =) ![]() Solo Wora ![]() ![]() No i expik ![]() ![]() Gay TeAm RoX xd Hero Hunt i kilka starych advancow: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z advancow to all, troche tego bylo ;p Jako ze mi sie nudzilo poszedlem sobie na pare questow niestety tylko 2 ss z loocika: ![]() ![]() ![]() Tutaj promocja pallka Wora, ktory stal sie tez czlonkiem mojej skromnej gildi ![]() ![]() A z tego miekne, nie moglem sie powstrzymac zeby nie zrobic ss, koles sobie treni xD ![]() Dobra teraz juz sam hero hunt: ![]() Explo hit plx ![]() Exp Exp ![]() ![]() Moj rekord z sd, postanowilem zrobic test hita i rekord ![]() ![]() Fs plx!! Thx Hero xD ![]() Explo... ![]() Po ubiciu chyba 60 monkow pierwszy ankh ![]() ![]() Leci bolcik leci, do kogo doleci? xD ![]() Die plx ![]() Expik, jak widac summony swoje robia ;p ![]() Omg paradox 6h lazenia i zgadywania itd, nie dosc ze szlo 5 osob to tylko ja zrobilem i nie dosc ze ja zrobilem to na drugi dzien zrobili restart serva i wszystko poszlo sie je.... ja to mam szczescie --.-- ![]() Yah thx necro for nice shoes with skrzydelka xD 2h huntu, 70k expa i boszki, i'm lovin it =) Pierwszy i jedyny tam DLek: ![]() Po tym DLku ubilismy chyba z 5 dragow, a na tym zdjeciu widac loot z Dla czyli grzybek ![]() ![]() ![]() I oto jedna z naszych niespodzianek, niedosc ze small saphir w DLu to jeszcze dragon shield z zielonej gadziny ![]() ![]() No i juz na nowym miejscu czyli Draconi: ![]() Nastepny DL ![]() I loot w postaci p-bolta, ten DL byl wyjatkowo glupi ale nie tak bardzo jak... a zreszta o tym zaraz. ![]() I tak oto przez ten napis, malo nie padlem na DLu ![]() Ehh ten DL byl jakis pojechany rowno, zreszta zobaczcie sweet kiss od DLa: 03:41 You lose 249 hitpoints due to an attack by a dragon lord. 03:41 You lose 167 hitpoints due to an attack by a dragon lord. 03:41 You lose 103 hitpoints due to an attack by a dragon lord. 03:41 You lose 209 hitpoints due to an attack by a dragon lord. 03:41 You lose 126 hitpoints due to an attack by a dragon lord. 03:41 You are dead. 03:41 You were downgraded from Level 56 to Level 55. Kto mi powie ze DL nie wyciaga tysiaka? To wszystko na dzisiaj, w przyszlosci na pewno beda inne ssy, mam nadzieje ze sie podobaly, zapraszam do ogladania i komentowania ![]() Ostatnio edytowany przez Averes - 31-10-2004 o 15:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Gratz szkoda ze mnie nie bylo...
Szybko lvl chlopaki musze robic...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne screeny ^^ Gratz gratz!!!
More plx :>>
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko nowe ss beda moze juz jutro bo idziemy dzisiaj na pare questow zaleglych ;p szkoda tylko ze mialem format bo mialem zarabiaste ssy jak robilismy solo of questa z Worem xD ale tam byla jatka omg, nie ma to jak solo style =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() E gdzie jest ten GS ;>?? Woro to dobrze znam
![]()
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() HoHo Mari widze ze przeszedles z tibi.xx na tibie.pl?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pokeme
Blood herb quescik, nie wiem czy ktos zauwazyl ale jak dla mnie to jest jeden z najszybszych respow gs'a jaki znam ;p @Kali Heh siema, przejsc to nie wiem ale zawsze nie zaszkodzi wrzucic tu swoich ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() dwa ss z wczorajszych questow, nie mam ssow w srodku bo robilem je print screenem i nie mialem czasu kopiowac ;p
![]() Bs quest ![]() ![]() ![]() Z nuduff zalegly Crus helm... Komentowac ludzie!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Averes - 04-11-2004 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() New ss, tylko dwa no ale zawsze ;p
![]() 46 lvl, powoli powoli do celu ;D ![]() Paradox po raz drugi bo poprzedni przepadl przez restar serva, HAIL ME! xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Byle takich wiecej!!!! Naprawde wielkie Gratz!!!!
Wspułczuje deda!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() piekne scenery i ladny lot naprawde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() ehh... szkoda że padleś no ale co zrobić jak dl wali takie hity sorkowi
![]() fajne ssy no cóż.... LIFE IS BRUTAL i co zrobisz czekam na następne ssy podobaja mi sie twoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zly Mis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempora Mutantur
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Wypowiem się w jednym słowie: spoko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -tylko widze...............
Być morze nie mam 18 lat (bo 12) ale k****a piany dostaje jak nie widze screenów!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() ee Ja Tu Widze Good Ss... Gz Hunta Na Hero I Tylu AdVencow Oby Tak DaLej
![]() |
![]() |
![]() |