|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Co to jest??
Niewiem co to jest, a niemniałem innego ss z takim czymś wiec zapożyczyłem :| Bo sam niewiem i zaznaczyłem na czerwono bo kiedyś widziałem w ss jak było con cratulations 20 lvl i blablabla ze mozesz sprzedac ja nabilem 30 lvl i mi sie nie pokazało. Dlaczego o to ss zapozyczony. ![]()
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() takie coś się pojawia jak coś ważniejszego się stanie w twoim tibijskim życiu- tam masz informację dot. Tibii i bezpieczeństwa...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() P.S. Jak Ci się pojawi - kliknij na to
![]()
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Nic sie nie martw, napewno cie nie zhakuje
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Ale nie oto mi chodzi ludzie tylko.
Wiem ze to informacja ale niewiem jaka. P.S. Kolega dziś mi powiedział że to jest informacja że możesz isc na Desert Quest ![]() Jak ma racje to pisać
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a jak nie ma racji to co zrobic? NIGDY nie dostaniesz wiadomosci, ze mozesz isc na jakiegos questa. Zapamietaj to sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
![]() |
![]() Jak se od nowa tibie zainstalujesz to moze ci wyskoczyc!Ja tak mialem 25 palek a tu mi pisze ze za potwora dostaje Exp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Kiedy pierwszy raz instalujesz tibie na kompie pojawia sie zawsze przy czym nowym(podziemie, 2lv, depo, przy wejsciu na main itp.)
![]() |