|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yo.
Napiszcie o jakich questach wiecie... Co można w nich znaleść i jak się je wykonuje. Jakie potwory są podrodze itd..
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Moim zdaniem modkowie powinni sprawdzić twój IP i jak to twoje któreś konto to powinn ci dać bana na IP, ja spotkałem się na innym forum, ludzie zakładali nowych uzytkowników i pytali sie o questy, i jak zostali złapani mówili że som nowi i niewiedzieli o zakazie.
Może modkowie niec ci nie zrobią, w pewnym sęsie to ich wina, że nie dają do "podpisania" że będziemy przestrzegać regulaminu.
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lol. Sorry nie wiedziałem. Jeśli można to usunę ten temat. Sorry. Jestem nowy i to moje pierwsze konto:/// Sorry jeszcze raz!
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() @ Cz@rny
Nie dostajesz upomnienia, ponieważ dziś się zajerestrowałeś i mogłeś ominąć regulamin. Ale to pierwszy i ostatni raz, każde nstępne złamanie regulaminu może skończyć się upomnieniem, bądz banem Przeczytaj ten temat BARDZO DOKŁADNIE.