|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Lucera ;)
|
![]() Trenuje sobie na uboczu z kumplem. Ogólnie nic sie nie dzieje, aż tu nagle z rogu wyskakuje palladin hight levelowiec i mnie oraz kolege rozwala w trzech strzalach. A miałem nadzieje, że bede gral postacia bez wrogow i deadow.
Niewiem jakie motywy on mial, bo na mainie bylem ze dwie godziny, ale złość mnie ogarnia kiedy nie mozna spokojnie grac, bo jakis despota chce sie zabawic. ![]() Ostatnio edytowany przez Lubeek - 16-02-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Mam tylko 1 pytanie??
Po co nam to piszesz?? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() zebys mogl zaistniec i napisac posta.
Pisze to dlatego zeby ludzie ktorzy zabijaja slabsze postacie wiedzeli ze mnie to nie smieszy Ostatnio edytowany przez Lubeek - 12-02-2005 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Pisze z tego samego powodu co cała masa innych osób, które zakładają podobne tematy. Z... hmm... głupoty?? bezmyślności?? No nie wiem. W każdym razie po pierwsze dziwi mnie że high lvl "kłopotałby się" i przychodził specjalnie po to żeby ciebie zabić. A po drugie to nawet jeśli już się tobą zainteresował to może dlatego że podpadłeś komuś z jego znajomych na rooku (kradłeś loota, zabijałeś nie swoje potworki, etc.). To by było chyba wszystko
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Mogł cie zabić naprzykład bo: Bo brakowało mu exp na lvl, widział jak bijesz (trenowałeś) ze swoim kolegom albo podpadłeś komuś na rooku albo na mainie, ale masz dwa wyjścia : albo napiszesz do gmów ze zabił ci h-lvl albo zmienisz świat na noPvP (pisze tu juz chyba w... 19 poście?)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Pewnie na infernie grasz, tam to jak komus sie nudzi a ma wystarczajacy lvl to sobie chodzi i zabija slabszych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() Równie dobrze mozna wziąść pod uwage fakt ze koleś mógł mieć haka...ot co
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() a ja mam troche inna wersje
![]() a może było tak ze nie ruszałes sie i nic nie pisales cioo? ![]() jedno slowo AFK ...taak ja ich naprawde bardzo nie lubi...stoi taki i tylko zagraca server ...no to sie podchodzi i treni mlvl np ![]() nie lubimy AFK i to bardzo ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() albo ten pallek mial haka albo zly humor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Obronca Madzi
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nienawidze jak ktoś coś mi zrobi na rooku. Zapisuje sobie goscia w vipach i potem sie mszcze. Moze tak zrobiłeś co? Myślałeś nad tym?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie jestem doswiadczonym graczem, nie wiedzialem, ze poruszanie tematu o zabijaniu innych graczy bez wyraznego powodu jest dla niektorych denerwojace. (dla nich przeprosiny).
Co do dalszych wypowiedzi to na rooku nikomu niepodpadlem, wrecz przeciwnie staralem sie w miare mozliwosci pomagac, a jesli zdazaly sie utarczki to nie do tego stopnia, aby sie na mnie mszczono. A ten PK zabil mnie tak szybko, ze niezdaylem nawet zerknac czy cos do mnie pisal ![]() Niech nikt nie ma mi za zle, ze poruszylem temat na poziomie nooba, nie bez powodu umiescilem go w dziale ,,dla poczatkujacych". ![]() |
![]() |
![]() |