|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2003
|
![]() No właśnie co nowego?? Jakoś moderatorzy nie kwapią się z założeniem takiego tematu więc ja go zakładam. Na tibia.com nie ma żadnych informacji na tern temat, a LAGI są porównywalne z poprzednimi. Więc pytam jeszccze raz---- CO NOWEGO??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Z tego co ja zauważyłem, to nie ma absolutnie lagów (no , może czasem ale naprade żadko). W porównaniu z poprzednimi, gdzie nie mogłem nawet ratowi uciec, to jest naprawde wspaniale.
Edit: Przenosze do inne ~
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jakim update?
Jeśli chodzi o wczorajsze wyłączenie, to zapewne nie ma NIC nowego. Przecież CIPowie pisali, że to ma być update systemu na serwerze. Jak ty windowsa przeinstalujesz, to zmieni się cokolwiek w tibii wtedy? zapewne nie, moze troszkę mniejsze lagi będziesz miał, bo akurat chwilowo kazy nie masz odpalonej ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja także zauważyłęm, że lagi są mneijsze.
Ale jeśli liczysz na nowe bronie i potwory to się zawiedziesz bo nic takiego nie doszło
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dla mnie roznica jest jak miedzy niebem a ziemia. Wczesniej po 17 nawet sie ruszyc nie moglem, chyba ze po mass kicku, a teraz wszystko glanc jest!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() nasz serwer w bloku jest taki sobie
![]() jak zawsze gralem to od 14 lagi ![]() a teraz jest wypasnie.... moge grac ile chce ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() Nie wiem co jest nowego po tym update ale lagów napewno nie ubyło. Mam małe lagi jak zawsze i nie poczułem żadnej różnicy. (I oczywiście przez takie małe lagi czasami mnie wywala z gry). 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() U mnie prawie nie ma lagów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() Ja tez zaowarzylem spadek lagow w godzinach szczytu, za to co 2-3 godziny mam freeza kilkunastosekundowego (jeszcze nie padlem, ale raz bylo blisko).