|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() siemka, jak myslicie jakie skille moglby miec gs ?? od kilku dni mam 17 lvl 56/38 skille palladyn no i chodze na poha z kolega i zawze jak spotykam gsa to zawsze mnie wali po 100 hp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() ku...rde wez sciagnij Tomes of Knowlegle (www.tibia.de na przyklad) i tam amsz hp potworka a innych statsow to niema... po cholewe zakladac takie durne topici... chyba ze ja cos pytania nie czaje lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() To szczerze muszę Ci pogratulować że Cię uderzył tylko za 100. A z 17 levelem to nie za wcześnie na gsy? Chyba, że ten Twój kolega to rycerz > 30lev, dragon scale set, demon shield, bright sword i skile 80/80+ i blokował i nie zużywał uhów... Inna opcja to taka, że kolega to palek duże skile lub sorc/druid duży mlev i walił z sdków, bo to, że przeżyłeś to jest wysoce interesujące. Albo raczej dziwne...
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ja ci powiem jakie ma dokladnie: 168/167 bo duzo trenowal ostatnio :| ps: wiecej takich tematow to sie posmiejemy.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() GS to jest taki pająkowy Berserker. Biega to to jak Carl Lewis na sterydach, napie.. hmm bije jak Tyson i jeszcze ma draństwo sporo życia. A co do skilli to n3m3sis nie masz racji bo ostatnio zaliczył deada na rooku i spadł mu biting do 166
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Wszystko fajnie ale ostatno wracalem z ab i obok mostu spotkalem takiego na czerwonym ktoc widocznie polegl mam tylko 10 lev zdehlem za 3 hitem jak to mi sie udalo nie wiem?
|
![]() |