|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() hacked.. i po formacie. nic mi już nie grozi : )
jak zarobić duża kase bez zbytniego wysiłku 43 RP skille 70+/50+? z eq c helmet, b robe, p ammy, p legi, boh, dragonka. kumple mi to 'dali' ale ja nie bede taki cham, trzeba im to oddać ![]() najlepiej bez waste potów, no ale w wyjatkowych okolicznosciach zawsze można ;].. i żeby coś exp sie wbijał ![]() odrazu mówie że piraty - wszystko co zarobie to 2/3 idzie dalej na poty slyszalem ze na helheim dobra kasa i exp, tylko nie wiem czy dam tam rade. chodzi mi o 3-5(?)k/h jesli jest takie osiagalne.. mam postmana odrazu mówie ps. nie piszcie w przyklejonych tematach bo tam i tak nie odpisza i nie ma tam o zarabianiu ;s |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 59
Skille: 76/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Oczywiście mino town ale ty tam sobie nie dasz rady hyba. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() robek23
Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 09 2007 Lokacja: Jarosław <<< wtf? i ty na arcani nie grasz? Daliby ci z drugie takie eq znowo j-w team. Btw:Tomby ja tam 25 pallkiem stone tomb +vampy nie mialem waste... Bierzerz 50 r spear i masz na 2h huntu kasa calkiem dobra na h okolo 4k gp straty od 2 mana potion do 8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() nie gram. wiem ze graja, ale ja wole już celeste, sie za bardzo przyzwyczailem ;p ziuziek, bla bla.. w ciul ich [;
chociaz mi sie przypominaja czasy pvp.. ale wojny , hunty [; sie do non przyzwycziłem :< btw sa tam ghosty/stalkery? duzo ich? Ostatnio edytowany przez robek - 01-06-2008 o 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
|
![]() Cytuj:
<znaczki>
00:19 Renia-Penczka Laska [7]: JA PORZADNA JESTEM 00:19 Renia-Penczka Laska [7]: SZMATAS ||||Zimahee||| |
|
![]() |
![]() |