|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Wasze opinie.
Piszcie tu co powinnismy zmienic na tibia.pl, szczegolnie na forum. Co dodac co wywalic. W koncu najlepsze strony tworzone sa tylko pod wymogi uzytkownikow. Dajcie pokaz swojej pomyslowosci ale bez przesady plx.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Można by bardziej urozmaicic stronke i forum graficznie bo niebieski nudzi sie po jakis 2 tyg. to tylko sugestia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Co masz na mysli "urozmaicic stronke"? Troszke dokladniej plx.
Nowa grafika jest juz opracowywana.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() A wiec... myślę, że w najbliższym czasie powinniscie się wziąść za gruntowną zmianę DESIGNu... nie twierdzę, że ten jest zły, ale ogólem i pod klimat samej TIBII nie pasuje a po drugie jest już długo, za tym też idzie zmiana grafiki forum itd. No i duzej ilosć tabel jakie amcie na strone... czyli minmum tydzień przerwy i wtedy strona by ruszyłą
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Popieram mojego przedmówce. tibia.pl mogła by mieć mroczniejszy klimat ;] Mały tutorialik
![]() Lay taki ciemno ciemny ;] trzymający w napięciu Emoty na forum takie tibijskie bardziej ( runiki ![]() ![]() Utworzenie podforum kosz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() 1) System +'ów i -'ów (nie będe tłumaczył, BOsal wie o co chodzi)
2) Nowy lay 3) Zmniejszenie ilości działów na stronie 4) Troche fan art na strone (poradniki, opowieści na stronie głównej itp) 5) Większe możliwości dla modów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Ja bym chcial zebyscie zmienili ... ( o ile mozecie bo nie wiem czy znikaja te ostrzezenia )..... bo wiem co zile zrobilem i mam 2 ostrzezenia i pytam sie czy mozecie to jakos usunac a jesli nie to po prostu powiedzcie bo sie
jakos dziwnie czuje z tymi upomnieniami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() KApi zobacz jak ja mam swoje sformułowane a co do zdjęcia musisz spokutować co do zmian to:
-kolor niebieski ma zostać, ale więcej urozmaiceń... giify itd. -Fanarty -otworzenie zapowiadanego działo Open tibia serwer -naprawienie działu download bo nie dziła -zaakceptowanie mojej pokuty!!!! -ZA ciągłe jechani stronki bez osrzeżeń- od razu banicja -Danie jeszcze np. 2 adminó, bo nasza dwójeczka się zamęcyz tutaj opatrując calutkie forum -Nie przyciemniejcie klimatu -kasowanie użytkowników którzy np. miesiąc notki nie dali -danie na forum działu zamknięte gdzie będą all topici które zamknięto (żeby można poczytać). Nie kasowanie od razu tematu (mój...) To chyba all
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() Przydalaby sie aktualizacja listy potworow.
I jak moderatorzy zamykaja tematy, to niech zamykaja te naprawde nie potrzebne, czy idiotyczne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja bym proponowal usuniecie dzialu pk gdyz uwazam ze jest on niepotrzebny, no i przydala by sie aktualizacja potworkow
no, to by bylo na tyle.. aha i jeszcze zeby jak sie ma to nieszczesne 1 upomnienie to zeby po jakims czasie bylo ono kasowane ![]()
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest taki maly bug, ale (nie)zauwazalny.
W edytowaniu swojego profilu pod napisaem zainteresowania jest napisane"Towje hobby". Mysle ze powinno byc hobby wiec taka mala uwaga. Jak nie macie kogo do zajmowania sie dzialem tibia ME to ja moge ![]() Up date: przydala by sie mozliwosc zmieniania nazw tematow, bo jak ktos zrobi z pospiechu blad to nie moze go potem poprawic. A jak pisze slowo l o l to pojawia sie obzek ktury sie nie wyswietla - to jest wkorzajace lol <------
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Przydałby się dział cos w stylu: Kącik fana - czyli ogółęm screeny prace, rysnuki fanowskie itepe- myślę, że dało by to neizły rozruch stronie i wsyzło by tylko i wyłącznei na plus
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() A mnie się podobała ta srebrna testówka!!.A poza tym to co koledzy tutaj mówili potworki i inne
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Zrobcie pozandek z tabelkami !!111
moje propozycja do ktorych chyba nikt nie zaglanda
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Mogli byście zrobić nowy dział: "Tematy Zamknięte" i tam przenosić wszystkie zamknięte tematy. Bo stego co zauwarzyłem to przynajmniej 1/4 może 1/5 wszystkich tematów na tym forum jest zamknięta.
![]() |
#16 |
Nikt ważny
|
![]() ten pomysł z Działem na zamknięte tematy nie jest taki zły było by widać o czym u nie wolno gadać lub o czym już tu sięmówiło
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |