![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
NA Hiberni mielismy Orc Ride. Jako ze nigdy nie bylem jego swiadkiem, to sobie tam poszedlem. Moze troche malo walki, ale to moj pierwszy Orc Ride i nie mialem pojecia gdzie i czego sie spodziewac. Btw. - duuuuuuuuuuuuuuuuzo trupow ![]() http://przemekisnotcool.w.interia.pl/orc-ride.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() film jest spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez spuściak - 02-03-2005 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Kurcze czemu na interii muglbys na czyms innym mam 14 % i stanelo
____________ Kibel To nie Raj Niewal Konia Tylko Sraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dawny Gnom - 02-03-2005 o 11:42. Powód: *******ony skunks matkus |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
sorry nie jak ktos ma proble my niech [pize jeszcze to serewr ftp zmienie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() Kolejny filmik na interii czyli kolejny filmik ktorego nei obejrze.
Ludzie zacznijcie myslec... Jest doskonaly artykul o serwerze na Lycosie w tym dziale, ciezko to przeczytac?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() elo
nie wiem czy mnie za to nie zbluzgaja albo co ze mna zrobia ale... zalozylem to konto specjalnie przez ten post z mysla o ludziach ktorzy sciagaja filmy w rec (i nie maja dobrze zabezpieczonych kompow) ja tez lubie ogladac filmy ale uwazam na to co sciagam a po tym poscie bede jeszcze bardziej ostrozny poniewaz oto co mi wywalil antywir Kaspersky przy probie sciagniecia flimu (.rec) http://hyper.piasta.pl/all/screen.jpg mozecie mi wiezyc lub nie (koles moze zmienic zrodlo i plik juz bedzie dobry) ale mowie wam... UWAZAJCIE co sciagacie pozdro moze jeszcze kiedys cos napisze ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mam podejrzenie o prubę hakowania kont...
Nowy user, 3 posty na koncie, tylko w tym temacie, u jednego z zassysających wystepuje allert z antyvira... plik wydaje się niebespieczny ....