![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) To już było
![]() 2) WoW to mega-super-wypas-hit wszechczasów ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() WoW to za drogi mega-super-wypas-hit wszechczasów. ;)
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() widzialem gre.... nawet gralem przez 1 dzien (yee its me) i powiem wam szczerze ze nawet intro powala na kolana. Chlopaki sie postarali z Blizzardu
![]() Tak po za tym mysle zeby zrobic piracki serv WoWa ... jak myslicie 128kb wystarczy?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jest super, ale jeśli masz grać na pirackim shardzie to lepiej sobie odpuść. Jest to bez sensu ale możesz spróbować. Cały czas serwery padają, mało ludzi i nuuuuda na piratach nie ma sensu ale global...mmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @up: Wiesz...niektorym sie nie chce placic podatku...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() hmmm WoW był by super gdyby nie... abonament :/ kazdy mówi ze jest inna cena na złote : 5zł 15zł 50zł 200zł o.O
Ktoś kiedyś podał strone z pirackim WoWem ale niedało się sciągnąć update jakiegoś i gra niechodziła :/
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A ja grałem na pirivach - największy mankament : Brak questów
A i graczy hordy brakuje
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Heh, WoW jest super-mega-wypasiony ale na serwerach oryginalnych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Ee tam, Nudna ta gierka
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Widziałem gre u brata ciotecznego , gra mnie powalila grafika świetna (może przez to ze ma dobry komp , baaardzo dobry ) mimo tego w pewnych momentach sie zacinalo i wystepowal pewien bug ze przy kopaniu zlota nie mogl wstac , mozecie mi powiedziec ile kosztuje abonament na miesiac lub ile tam czasu ?
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Ehh, jak na kieszenie wiekszosci polskich nastolatkow to za droga, a starsi nie zawsze maja czas. Gadalem raz z jakims szwedem co mowil, ze po 10 lvl przestal grac, bo jest nudno. Narzekal na to, ze chociaz questow jest duuuzo, to jednak wiekszosc(wszystkie?) sa tru hard RPG typu: zabij dwa trolle, przynies mi ich kupe, to zrobie ci z niej buty(
![]() P.S War III nadal sie trzyma dobrze ![]()
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Galarion - 12-05-2005 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
200-250 zł za gierke z cd-keyem + 50 zeta na miesiąc. TOpic: Dla mnie to ta gra jest giga nie wypałem (Kolejny nędzny H&S tylko z dobrym systemem craftingu, reszta to stara nędzna powszechna technika gry !!!! CZyli Expienie na muss !!!) Gra ta jest według mnie także połączeniem takich gier jak Knight Online, Ryl i coś tam jeszcze kiepskiego.... Poprostu Denna gierka dla małej gówniarzerii ^^ (Bardzo lubie Warcrafta ale to jest strasznie denna gierka !!! Mimo że w mojej jednej z ulubionych klimatów osadzona ...) WoW Było best gierką na www.mmorpg.com po wydaniu (miała ocene z 8.6) a teraz spadło strasznie nisko (nisko = 8.0) gdy tylko weszła gra, która jest na 101% mega hitem (chodzi o GW = 8.9 ^^ ). Krótko mówiąc, strata czasu na 3 razy droższego Knight Online -.- . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-05-2005 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |