|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Jak uwazacie jakie czary sa dla palka??? Chodzi o runy ofensywne. HMM wedlug mnie sie nie oplaca bo gracz ( nie n00b ktory gra palem) wali z boltow i ze strzal tyle co HMM. Chyba tylko SD sie oplaca ale to czar tylko dla dobrych palkow.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: 100 lica :D
![]() |
![]() Wiesz to zalezy na jakiego hunta idziesz... Zecz jest jasna ze demona z hmmow lal nie bedziesz... Pal uzywa najwiecej Uhow i SDekow. popatrz jeszcze na cos takiego. Idziesz sobie na guardy i nagle widzisz ze dziura jest obkrazona przez 8 guardow(extremalna syutuacja ale zawsze jakas). Bedziesz bil kazdego z osobna z sd czy walniesz 4 pozadne GFB ?
Podsumowujac: SD, UH, GFB i HMM (wkoncu bolt+hmm to wiecej nic sam bolt) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() No ja wiem, ze UH, ale........ Ja mowilem czary ofensywne czyli takia ktore atakuja. UH sie nie licza. A o GFB macie racje tylko jakos zapomnialem. ej Jaki palek walnie ci z HMM po 100 hp ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jak wiadomo liczy sie 2* lv. i 3*mlv. do czarów wiec h.lev. z latwoscią.
![]() |
![]() |