|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() Gram na Samerze i mieszkam w Carlin. Pewnego razu nudziłam się (czekałam na kumpele). Chciałm pogadać z jakimś polakiem. Stanęłam sobie akurat przed teatremi mówię: "PL" "<<Poland is the best>>" i podobne teksty. Nagle podszedł do mnie sorc 19 lvl (miałam wtedy 8) i mówi do mnie: "Are u from Poland?" (głupek, przecież to wiadomo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dabek - 12-02-2005 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() eee dyskryminacja? ja tu zauwarzylem tylko opisana sytuacje jak ci ziomek przywalil
![]() no coz...nastempynym razem nie przyznawaj sie ze jestes z polski ![]()
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: z miasta
|
![]() ja mysle, że gdyby nie ten text: "POLAND IS THE BEST" to nic by ci sie nie stalo. Co byś pomyslał, gdyby jakis 8 lev krzyczal przed depo: "BRAZIL IS THE BEST!!!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() hyh...wstyd wstydem ale dead deadem. czajisz? a tak btw to na przyszłość edytuj posty
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Tak było (chociaz kiedys nie na taka skale), tak jest i tak będzie i obawiam sie ze nie ulagnie to zmianie dopoki w tibie beda grac 10+ letnie łebki z Polski, ktore potrafią tylko krzyczec "frea itans plx", "no pk" i "hlap, giev gold". Nasi dyskryminuja Brazylijczyków, Szwedzi nas a brazole wszystkich, ktorzy nie mówia po portugalsku. Naturalnie nie jest to regułą ale dotyczy większości graczy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Modek chyle czoła w twym kierunku...madre słowa...tylko tyle....ja teżw tibii nie zdradzam, że jestem polakiem, bo raz powiedziałem i deada zaliczylem od ziomka z Belgii....w Tibii jedyna sprawiedliwościa jest blood hit^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Czasem zaluje ze nie wybralem Antici albo Elysii kiedy wchodzi do Dwarf Mines jakis 8lvl muwi : Polak ? , a po odpowiedzi tak rozwala ci potworka do treningu wrzeszczy nOOOOOOOOOOOOOb i I hate POL Pol sucks Pol f*Kiedys wyzywalem teraz juz nie mam sily na to banda szczylów i tyle najczesciej to robia br/swe. Czasami brak czucia w palcach jak piszesz po raz 100 training
i tak ci go zabija. A zwlaszcza jak jeste pol wtedy skwituja to ,,nOOb". |
![]() |
![]() |
#12 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Faktem jest, że Polacy nie mają zbyt dobrych notowań na Tibii. Oczywiście zdarzają się wyjątki. Nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem, ale to, że jestem z Polski wie tylko kilka osób (oczywiście Polaków). Mam kilkoro znajomych wśród Brazylijczyków, Holendrów i kilku innych nacji, ale nie mówię skąd pochodzę tylko że Anglik jestem (a językiem Bretonów władam biegle). A to z tego powodu, że czasem zdarza się, że inne nacje polują na samotnych Polaków czy też nie chcą sprzedać czegoś lub zawyżają cenę przedmiotu. Niestety sami wyrobiliśmy sobie markę tego co najgorsze.
Kiedyś się ujawnię, lecz dopiero wtedy gdy udowodnię, że naprawde dobrze gram w Tibię ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Jamaica:-)
![]() |
![]() Ja do tej pory nie miałam problemu wynikającego z mojego pochodzenia. Gadam i chodze na hunty zkilkoma brazylami i ani oni ani ja nie mamy problemu. Wiedzą, że jestem z Poski i szanują to. Btw. według mnie fajnie jest grać z osobami z innych krajów, ciekawie sie z nimi rozmawia, jednak przyznam ze teksty w stylu "Br rulez" czy "Polska żondzi" są bezsensowne i lamerskie...No, to chyba wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Co byś pomyslał, gdyby jakis 8 lev krzyczal przed depo: "BRAZIL IS THE BEST!!!!!"[/quote]
Bym se pomyslal ze gosc kocha Brazylie ale nie nalezy go bić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Nie dziwie się bo zapewne to jakiś brazylijczyk
![]() ![]() ![]() Ale tylko z tymi co są wredni (a nie wiele jest tych fajnych). Tempić ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: nie wnikaj
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karet'as
Profesja: Knight
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja miałem taką historie że szedłem na slima pod Carlin i spodkałem kolesia on do mnie "br??" a ja "no" a on "i kill you" i sie rzucial na mnie lecz on miał 8lvl a ja 12 no to go dedlem na drugi dzien znowu go spodkalem z kolega na moim lvl i sie na mnie rzucili lecz szedł mój kumpel na 30 lvl i ich dednal i tera jak ostatnio sie zalogowałem oni mnie spodkali i zaczeli uciekac do dp i tera jak mnie widza to albo mnie omijaja albo mowia hi i s*******aja tak tera sie mnie boja. Miałem tez drugą historie to było wczoraj grałem sobie moim drutem na amerze 10lvl
![]() |
![]() |
![]() |