|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() 1. Może troche poczekaj?
2. Dobrze podałeś email? ![]() 3. Kiedyś na tibia.gery był temat o tym, że chasło nie przychodzi na emaila założonym na wp.pl, może to jest przyczyna?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Jak ja próbowalem zalozuc konto i podalem adres na wp to tez mi nie przyszlo a wogole wp jest do bani
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków
![]() ![]() |
![]() Proponuje założyć skrzynke na www.o2.pl i jeszcze raz założyć konto na tibii. Jeśli chodzi o wp to raczej nie zgodze się że to jest przyczyną bo sam zakładałem konta na email z wp i wszystko działało bez zarzutu, aczkolwiek było to dosyć dawno i wiele mogło sie zmienić ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Na wp.pl właśnie bardzo dużo się zmieniło, pozatym moim kolegą nie dochodziły mejle na wp (ja tam na o2.pl mam od dawna..).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() wiec tak dzisiaj rano wstalem po sobie chcialem zalozyc na tibia.com nowa postac i tez mialem ten problem ja zawsze sobie zakladam na interi bo tam zawsze przesawsze dochodza ale dzisiaj nie a ja za to wszystko obwiniam cipów bo oni musieli cos sknocic jak z powrotem dali strone ( z interia jak soebie kiedys zalozyłem konto to sekunde po tym otwieram tibia.com wpisuje i wlaze na maila i jest wiec cos jest zepsute
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Mam to samo na o2, onet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam pare na wp ale niechcialo mi haslo przyjsc na wp ze 3 razy wiec zrobilem na o2. Njalpeszy jest o2 wedlug mnie. zaluz konto tam i napewno ci przysla
|
![]() |
![]() |