|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() niewazne ile postow nei napiszesz, za to rangi moda nie dostaniesz
![]()
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 27-12-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Jak zostaniesz moderatorem mozesz sobie wpisac co chcesz. Dla śmiertelników rangi pod nickiem zaleza od czlonkowstwa w grupach publicznych. Kiedy przyjma cie do jakiejs grupy mozesz sobie ustawic dopisek np. ja mam z grupy o Star Wars dopisek "Lord Sith".
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() A mógł by mi ktoś powiedziec albo pomóc w dołączeniu do jakiejś grupy publicznej?
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/profile.php?do=editusergroups
Naciskasz "Dołącz do grupy" przy wybranej grupie, piszesz dlaczego chcesz dołączyć i czekasz na odpowiedz lidera.