|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam i zapraszam do oglądania moich nieciekawych zdjęć z BK I DLi....
Zaczniemy od BK: Sqad: Ja(Pienkna Knight)- Knight lvl 50 skills 85/85 Capa Runes maker -Pally lvl 55(?) skills 7X/XX (nie pamietam ![]() Później doszedł jeszcze Osa'druid - Knight lvl 61 Skils nie pamietam Trzeba najpierw dojść: ![]() ![]() Level doors(jak wiadmo trzeba miec 50lvl zeby huntowac BK) ![]() Mały trening przed roomem z BK ![]() Ostatnie poprawienie make-upu ![]() I zaczęło się: ![]() ![]() ![]() ![]() Podział exp xD ![]() Teraz do akcji włączyła się nasza pszczółka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec BK. Co do lootu to nic nie było...:/ poza halberdami dwoma...:/ takie nic:/ Przyszła poraz na DL's xD Sqad: Ja...szczegóły czytaj wyżej.... Osa...też czytaj wyżej Capa.... tak dla urozmaicenia też czytaj wyżej.... Poszliśmy w tym samym skuadzie ponieważ poszliśmy odrazu po BK tam ![]() Zapraszam ![]() Ponieważ to był mój pierwszy raz na DLach to pierwszego DLa zablokował Osa. Niestety później już tylko ja blokowałem ponieważ jak to określił Osa. "Masz lepsze skile i lepszy EQ....Ogólnie jesteś lepszA..." Więc skoto jestem lepszA to blokowałAM ![]() ![]() Teraz już ja zacząłem blokować: ![]() ![]() Moje exori w DL'a (sux:/) ![]() Chultaj stawiał opór,ale damy rade xD ![]() No już tuż tuż: ![]() W oczekiwaniu na DLa szliśmy na Dragonki. Przyjemne stworzonka, padały w kilka sekund ![]() Kolejne dupne exori:/ ![]() Tu moment wyluzowania z naszej i jego strony, nikt nic nikomu nie robił ![]() ![]() Powiem tyle- DL potrafi rozgrzać człowieka lepiej jak niezła laska xD ![]() No i wykańczanie go ![]() The end. Niestety mało SSków,ponieważ to był mój "pierwszy raz" z DLem xD i byłem podniecony nieźle i przestraszony więc nie robiłem za wiele. Loot pic nie ma bo lootu nie było:/ 35 d-hamów mniej wiecej i 3x p-legs i steel helm...takie tam:/ A! No i najważniejsze...grzybek ten zielony xD niestety zjadłem już ![]() A jeśli chcesz zobaczyć więcej zapraszam do: Photobucket Pienknej Pozdro,czekam na komentarze ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Ostatnio edytowany przez Pienkna Knight - 20-02-2005 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Powinienes usunąć te zdjecie z "quest spoilingiem"
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() spoko i wogle good
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Spoxik ss`y ale jedno misie tamnie podoba ale mniejsza z tym ale eszte są zaje... fajne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shinjix
Już usunięste xD wolałem jednak nie dostać bana...mam już 6pktów karnych ![]() Cytuj:
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytania:
1) Ile UHów poszlo.. 2) Czy trzeba miec PACC by isc na Qesta z C- Arm i C-shield 3) Ktory trzeba miec wymagany level na wykonanie tego Qestu???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Najs sski, szkoda tylko, ze pokazywales prawie z jednego ujecia
![]() @UP : Nie trzeba miec pacca, wymagany lvl : 50. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 21-02-2005 o 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
to bedzie QS ale powiem jak bys chcial huncić: 1.mozesz isc bez pacc 2.trzeba miec 50 lvl chyba pisalo jesli niewidziales -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Masz rozdwojenie jaźni? Raz piszesz bilam, blokowalam a potem zjadlem, poszedlem... ale zdjecia spox ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
![]() |
![]() Fajne ss'ki ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Sulechów City
![]() |
![]() Generalnie gram po to by byc takim dobrym a nie siedziec w kiczowatym eq :S. Te zdjecia sa dla mnie inspiracja.I wiem ze moge wiecej niz mam teraz
![]() PIEKNIE PIEKNA XD
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Extra, pogobają mi sie, tylko szkoda, że loot nie dopisywał:/
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Pila
|
![]() Hello my wife xDxD Ssy twoje jak zwykle mi sie masakrycznie podobają
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez old star - 21-02-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Imię: NANERENDERIEL
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
![]() |
![]() sski calkiem calkiem
ale: 1. po co ci club ring do blokowania? 2. jeszcze troche CHLOPCZE musisz potrenowac z koncówkami -łem, -łam, bo bycie kobietą jeszcze ci nie wychodzi PRZYKLAD: Ponieważ to był mój pierwszy raz na DLach to pierwszego DLa zablokował Osa. Niestety później już tylko ja blokowałem ponieważ jak to określił Osa.
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() A gdzie mozna zdobyc klucz do tych drzwi na 1 screenie, bo jezeli sie nie myle trzeba do nich klucz.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() hmmm mam jedno pytanko skoro blokałeś(ałaś) to po jaki .... atakowles w niego ?? co ci zalezy dostas 50 expa na 50 lvl -.-' a pozatym dostajesz duzo wiecej na tarcze ....poprostu durne ale jezeli nie wiedziales (as) to usprawiedliwiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sa rozne teorie do tego czy trzeba bic czy nie, ale jedno jest pewne, ze jak sie bije z sumonami przy boku to lepiej jest uderzac
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
a co do ssow najs more plx :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
i co to zmienia? nadal nie wiem po co ring do blokowania. nawet jak bije to i tak ma ful def.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za komentarze, co do ringa to nie wiem po co szczerze mówiąc...Macie racje, że to było niepotrzebne, nie pomyślałem o tym.
Co do osób,które wypominają mi "problemy z końcówkami" i "Rozdwojenie jaźni" to z przykrością stwierdzam,iż nie zrozumieliście co pisałem w temacie... Cytuj:
P.S. JESTEM MĘSZCZYZNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Pozdro Niestety nie wiem czy widzicie SS'ki bo mi się coś dziwnego pokazuje, prosze o nie komentowanie tupu "napraw to" "znowu XXX" itp tylko serdecznie zapraszam do mojego Photobucketa SS'y z BK znajdują się w dziale >>Quests>>Black Knight A DL'e są w dziale >>Dragon Lords>> Serdecznie zapraszam ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Ostatnio edytowany przez Pienkna Knight - 21-02-2005 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |