|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mam parę problemów dotyczących spraw Wam chyba oczywistym ale ja po prostu nie wiem o co czasami chodzi czytając wasze posty więc prosze o pomoc...
1) Co oznaczają skróty UH IH - dotyczą one chyba druida(myślałem że chodzi o intensive healing ale nie jestem pewnie co oznacza UH w takim razie ?( ) 2) Skrót ML 3) BP 4)HMM 5) SD Czy druid szybciej zdobywa skille clubach? bo gdzies czytalem ze druid lepiej walczy obuchowa bronią Ostatnie pytanko: czy magię trenuje się tak jak inne skille? np. jak bedę nonstop rzucał światło to bedę mieć pierwszy poziom magii? P.S Sorki jeśli te pytania gdzieś już były na waszym forum,ale za nic na świecie nie mogę na nie znaleźć odpowiedzi... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Siemanko!
1) IH to rzeczywiście Intensive Healing, a UH to jest Ultimate Healing 2) ML jest to Magic Level 3) BP oznacza backpack, taki plecak, w którym możesz trzymac różne rzeczy 4) HMM to Heavy Magic Missle, podstawowy czar ofensywny 5) SD to Sudden Death, też czar ( drogi), bardzo silny. Druidem niestety nie (jeszcze) nie grałem. Czaruj jak najwięcej - im więcej będziesz spalac many, tym wyższy Magic Level osiągniesz Pozdrowienia!
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Dzięki theNatorat za odpowiedz jednak teraz nasuwa mi się kolejne pytanie:
Skoro UH i IH to są czary leczenia tzn. ze druidowi najbardziej opłaca się zarabiac tworząc runy tych czarów? czyli najlepiej jeśli narobie pełno run UH i IH a potem będę łaził i wrzeszczał że mam do sprzedania Runy UH i IH ?? jesli tak to ile taki run IH i UH jset warty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Run UH (Ultimate healing) robi tylko druid a zuzywa kazda profesja dlatego ten run jest w stosunku do innych runow najdrozszy i najbardziej oplacalny finansowo dla druida. Oczywiscie polujac powinienes miec przy sobie rowniez inne runy (kupione lub zrobione).
Kosztuje on w zaaleznosci od swiatow od 2k (2000) na mlodych swiatach do 3k na starych swiatach za 1BP (czyli 20 runow w plecaku). Aktualna zalecana cene zobaczysz czytajac kanal trade. BTW. Runy IH ciezej sprzedac bo kupuja je chyba tylko knighty z 1-3 levelem magicznym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Najlepiej sprzedające sie runy, ktore moze robic druid to HMM i UH. Runy IH sa czasem kupowane przez wyskokolevelowych magów (sam ich uzywam do leczenie siebie i sumonów). Zatem jesli garsz na isarze to moge je od Ciebie kupowac
![]() A jako ze jestes nowy polecę Ci kilka tematów. nasz mały regulamin FAQ - najczesciej zadawane pytania inny FAQ Starczy ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Co do tego że druidowi szybciej rośnie skill w clubie to jeden wielki (Cenzura) . Sprawdzałem na dwóch druidach swoich i rośnie tak samo jak sword (nie wiem jak z axem) w każdym bądź razie była to tylko jakaś plotka.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Bp HMM: (druid/Mag) robi przez~ 2,3 H Bp IH ![]() Bp UH: (druid) robi przez 3,3 H Bp SD: (Mag) robi przez 7,3 H
![]() |