|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() temat ten kieruje do modkow z pytaniem
nie mozecie byc bardziej surowi? coraz wiecej widze tematow kasowanych przez was, no ale nie latwiej np dac upomnienie odrazu? sam nie wiem jak to ma wygladac;[ wiem, ze jedna polowa pytan sie powtaza a druga nie nadaje sie do umieszczenia na forum. Druga sprawa niby musi byc jakis na forum ruch ale temat w stylu "nowe powazne potworki" "nowe jeszcze bardziej powazne potworki" "najnowsze juz bardzo powazne potworki" - eee? o co chodzi jakby? i takie tematy istnieja i powstaja nowe i nowsze.. i jeszcze powazniejsze... no normalnie rotfl;] Z innej beki "pisownia" ja rozumiem ze 99% naszych uzytkownikow ma dysleksie dyslekcie lub gąbczaste zwyrodnienie mózgu, ale jak czytam niektore posty to odnosze nieodparte wrazenie ze napisał go jakis 7 latek z kompleksami waląc co chwile buźke lub wyraz na pol ekranu według mnie trzeba tepic takie cos ;/ sory za wszelkie literowki bledy ortograficzne interpunkcyjne i rzeczowe ale piszac tego posta jestem głodny i czekam na obiad x[ za uwage dziekuje i czekam na gorące komentarze
In my restles dreams... I see that town.... Ostatnio edytowany przez Kajzer - 18-05-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Kogo moderator ostrzega widzi on sam, inni moderatorzy i osoba, która została ostrzeżona. Więc gdy temat jest kasowany to się nie bój prawdopodobnie osoba dostała ostrzeżenie. W innych wypadkach również, ale powtarzam Wy nie widzicie kto został ostrzeżony.
@down Przeniosłem już do innego.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 18-05-2005 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: w mieszkaniu
Stan: Zbanowany
Imię: chuj ci w oczy
Profesja: Elite Knight
Gildia: członki
Świat: srova
Poziom: 696
Skille: 10/10
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() chcesz uczyc innych, a piszesz nie w tym dziale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |