|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Obecnie 25lvl knight, skille 60/60. W tym temacie chcialbym Wam przedstawic zdjecia Zealota oraz Qureana, mojego runemakera.
Zaczynamy! Najpierw krotka historia mojego runemakera (obecnie 15lvl i 24mlvl) 8lvl: ![]() 13lvl: ![]() 14lvl: ![]() Odnosie mlvl niestety nie robilem zdjec, tutaj pewna historyjka z Diego Del'Toro w roli glownej: ![]() Tutaj juz zmiana postaci i lejemy! ![]() ![]() Ehh, wszyscy sie tylko patrzyli, jakby zrobili kombo jakies to moze Diego by powachal kwiatki od spodu ![]() Skonczylo sie nie zaciekawie ![]() ![]() Przechodzimy do Zealota: Jedna z wazniejszych (jak nie najwazniejsza) chwila w zyciu knighta - 4 magiczny level. ![]() 20level: ![]() 21 i 22 zaginal ![]() 23level: ![]() 24level: ![]() 25level: ![]() 60 skill w axe fighting: ![]() Evul train: ![]() Tutaj moja stara postac, niektorzy sprawiali klopoty, wiec trzeba bylo ich zabic, tutaj sie nie udalo(dostalem duzo wiecej hitow - poszedl bp uh, po prostu dalej nie moglem przewinac): ![]() Na koniec dodam jeszcze zdjecia z Aurea, mojej postaci: Hi GM! ![]() Ja: ![]() To wszystko, temat będe sie staral stale odswiezac nowymi zdjeciami. Teraz bede robil screen shoty wszystkiego - od huntow po advencach konczac. Komentujcie! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
![]() |
![]() ladne ss'ki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() patryk, patryk
powracasz do tibi?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Warloczek
A..tak jakos mi sie nudzilo to pogralem troche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() ____________ nick:Vall Leon Voc:Sorc ![]() Level:10 (rosnie) Mlvl:18(rosne w sile) Świat: Pythera ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ładne screeny...more plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Nawet ładne zdjęcia, interesuje mnie jedno, co to za kopalnia na zdjęciu z adv. 20 lvl? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @PL
Caly czas expie w tej samej kopalni bo exp tam jest genialny. To jest kazordoon. Jak sie idzie do centrum, poziom ze szczurami, skrec wtedy w prawo. Tam jest tez bazyliszek ale o poziom nizej. 12k/h tam wyciagam gdzies. Czasem wiecej jak na slime sobie pojde. @Adi Z tego co pamietam to okolo 55/55 jest na poczatku. @Wszyscy dziekuje za komentarze, mam nadzieje ze niedlugo pojawia sie nowe zdjecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Gm rox?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Hrhrhr. Graj Patryk dalej graj... Zawojujemy Isare
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() No nice ss musiałem ci Afi skomentować bo się strasznie plułeś heheh ogólnie ładne powodzenia ;P
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() nice ss ( a 10 znakow -.-)
a i jeszcze jaka rozdzielczoszc?? -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Warloczek
Pozwól, że sprostuję twój podpis ![]() M Tibia D Tibii C Tibii B Tibię N Tibią M Tibii W Tibio!(?) ![]() @Topic Słabiutko, po co pokazywać advanced from lvl 7 to lvl 8? Zrób pierw coś porządnego, potem to pokazuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jak nie to lepiej siedz w tej ubikacji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Co tu duzo mowic ten Facet Iano jest nietylko bardzo przystojny i fotogeniczny ale na tle Zealota i KoH wygląda nie jak oni (czyt. wieśniaki) tylko w miare po ludzku.
A tak na serio to zdjecia bardzo fajne i.. wzruszajace . Nie mogę sie doczekac az wezmiemy ta ekipe i na draga pojdziemy. Czekam na wiecej zdjec ( z udzialem tego kolesia Iano) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @iJano
Ahh ten twoj pomaranczowo-bialy outfit, hehe ![]() Tez mam nadzieje na dragony i to juz wkrotce. Obiecam, ze bedzie wiecej, moze nawet juz dzis, jak uda mi sie nabic ten 26~... A narazie trzeba isc do szkoly... |
![]() |
![]() |