|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Okolice Bydgoszczy :P
|
![]() Siemka...
Mam pytanie... Czy da sie jakoś zdjąć lub ominąć hasło w Windows Xp... Nie chodzi mi tu o hasło na Bios tylko na hasło któte wyświetla sie przy starcie Windowsa ![]() Potrzebuje w razie gdyby mi starzy zalożyli Bana na kompa ![]() Prosze o rady i wskazówki
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Skoro rodzice mają założyć ci szlaban, no to chyba mają jakiś cel, co nie? Co my jesteśmy, alfy i omegi? każdy musi, mieć jakąś władze zwierzchnią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() da się jakoś to ominąć - spróbuj może uruchomić komp w trybie awaryjnym a jak sie nie uda to powpisuj hasła typu zxcvbn czyi takie 6 literek pod rząd, może dołóz jakąś cyferkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() u mnie mam czasami podobny problem, i wtedy z racji tego ze instalowalem osobiscie windowsa, znam haslo na administratora. wtedy tylko odpalam tryb awaryjny, klikam na ikonke "Administrator", wlaze w ustawienia haslo po zalogowaniu sie, usowam hasla, a starej wciskam ze cos jest nie tak :/ ze sie haslo nie ustawilo xD
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój kolega miał podobny problem, w akcie desperacji posypał kredą klawiaturę, a potem odczytał, jakie litery były naciskane i ułożył z nich kilka sensownych haseł.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Tam gdzie żyją elfy
![]() |
![]() Starzy chyba po to dają "bana" na kompa bo coś przeskrobałeś. Żałuj... i sie popraw, nie musiałeś tego tematu robić. n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Okolice Bydgoszczy :P
|
![]() Dzieki za wskazówki ... Ten "ban" od starszych mnie nie dotyczy
![]() Ja raczej nie mam problemów z parentsami ![]() Ban dotyczy mojego kumpla ... No to probuje mu pomóc. A co do faktu to może coś przeskrobał ale 2 miesięczny "Ban" to troche za długo ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Cytuj:
A tak na serio - gdzieś już na tym forum był taki temat, gdzie opisane było kilka sposobów... poszukaj ![]()
Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com Ostatnio edytowany przez Ing - 22-02-2005 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |