|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj będzie zamieszczać swoje screeny gildia Friends na Aurerze.
Więc jako założyciel tematu dam coś od siebie ![]() Screeny mogą być nie pokolei bo ich troche już się nazbierało Zaczynamy , Lvl ![]() Dist ![]() Kolejny Advansik xD ![]() Loot ![]() ![]() Zrobili ludzie na ankrahmun sobie Zameczek maly ![]() teraz nie będe komentował bo same dragi będą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś co się nie często zdarza ![]() Coś mnie ominelo :/ ![]() Juz ze mną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lvl ![]() Lol? ![]() Mlvl ![]() Necro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj moja skromna chata ![]() ![]() I tutaj druga część mojej skromnej chaty xD ![]() Narazie to koniec , myśle że się screeny podobają bo nieźle się przy tym napracowałem ![]() Teraz tylko czekać aż inni członkowie gildi się dołączą. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() chyba troche przesadziles z iloscia zdjec w 1 poscie :> zdjecia ogolnie spoko ,a i tak jak mowiles "skromna chata" ^_^
btw. mojemu koledze napewno spodobal by sie twoj avatar <lol2>
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Wodomuvu_Secura - 11-01-2006 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ladne ss-y more plx a na Hero wywaliles swoje BOH
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @up Hmm różnie , raz poszedłem i 5 drag i mam wanda ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Raxeff - 11-01-2006 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: Screenki bardzo fajne. Długo się ładowały, ale to nie problem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche się zasiedziałem odrabiając lekcje :
![]() Tam dalej byl 3 ale musialem troche uciec ![]() ![]() heh 3 drag i P leg xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Człowieku gdzie Ty tam widzisz jakieś zdjęcie z Boh'ami z Hero? Uahahaha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj pare hitów :
![]() ![]() ![]() Ja jutro sobie duzo nie pogram bo musze sie uczyć na duży sprawdzian na piątek ![]() Mam nadzieje za to że inni członkowie gildi coś wkleją. Ps: Komentujcie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No znowu po jakimś czasie dam pare screenów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj końcowy już loot : ![]() To narazie wszystko , tylko komentujcie bo niedługo ten temat porzestanie mieć sens~! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16