|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Wiele osób na tym forum docenia również informacje zawarte w serwisie Gery.pl.
Mam dla nich przykrą wiadomość. Od kilku godzin (popołudnie 5 lutego 2004) dostęp do wszystkich stron z tego serwisu jest zabroniony, bo najpierw trzeba zapłacić. Wypada dokładnie 5 groszy dziennie. Aby korzystać z serwisu, trzeba wysłać sms`a za 3 zł. Dzięki temu ma się dostęp do gery.pl na 60 dni. Wszelkie dodatkowe informacje na stronie serwisu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Już w styczniu tak było.. a w każdym razie na pewno nie jest tak od dzisiaj.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() No nieee.
A ci znowu zaczeli z tym placeniem za forum. Teraz chyba jest taniej ![]() Znowu zrozumieja pewnie ze nikt nie placi to wroca do nieplatnego forum ![]() Ehhh...Ci ludzie z Gery.pl ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @sesaj
Jest dokładnie na odwrót niż mówisz! ![]() @topic na kożyść portalu tibia.pl ... ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() no raczej nie bo dziesiaj po południu jeszcze mogłem wszędzie łaźić na tibia.gery.
Gdzie mi się podobało. Teraz nie. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie nalezy olac ich , jak ktos chce placic jakims napalonym na kase frajerom prosze bardzo ja w to nie wchodze