|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Interesuje mnie na jakim leveluz jakim skillami oraz za jakim stuffem knight moze OPLACALNIE poexpic w Cyclopolis.
Napiszcie rowniez na jakie pietra chodzic z jakimi skillami itp. Z gory thx za odpowiedzi!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Po pierwsze , to chyba najbardziej oblegane miejsce przez High lvlów (chodzi mi o pacc area).
Ja tam expiłem z skillami 62/60 (shield nie grał roli bo z gsem) i 30 lvl. K arm , p legi , warrior helm, gs , i skórzane buciorki ![]() Exp tam nie jest opłacalny , bo po dniu nabiłem odziwo tylko 100 k. Czyli 2 lvl upy:>. Jeździłem tak by nie włazić w guardy bo wtedy troszke uhów więcej szło. Miałem w zapasie 3 bp uh. Czasem sie trafił spawn z 8 cycami , na nie szło 1 uh~ jak się dobrze podbije. Wychodziłem na tym średnio , tylko kase na uhy odzyskiwałem. Halbardy wypadają co u NPC warte 400 gp , ale nie dość czesto, chyba że ktoś ma perfidne szczęście :>. Na moich skillach ja wole expić na guardach z pojedynczmi spawnami w kazoo cavsach, tam po zużytym bp uh , mam kase na kolejne 3 ![]() Może mało ci pomogłęm ale każde zdanie jest ważne. Musimy się poprawiać nawzajem - po to jest chyba to forum :>. [I nie piszcie postów ze na tym lvlu mielście lepsze skille i eq, wiem słabe ale hack to nie przelewki , i postaram sie poprawić :>]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() no coz... ze skilem 62 i z gsem na guardy...hmmm... skrajna desperacja... lapiej bys wyszedl lejac wylacznie cyklopy z brightem i tarcza jak masz. sam osobiscie proponowal bym poskillowac z "deczka" conajmniej do 75/75. przy takich skillach to sie za bardzo nie oplaca wyciagac gsa z depo czy z domku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
Skille? Jak na 1 uhu zabijesz 5 cyclopow to juz mozesz pociskac wedlug mnie. ;p
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wydaje mi się że Karwa ma racje, exp może jest szybki(do któregoś lvl) ale nieopłacalne, więc lepiej sobie iśc i zająć jaskinie z guardami a tam sobie spokojnie expić. Chyba że twoje depo pęka od bp z monetami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozna wiedziac dokladniej na ktorych scarabach? czy moze tych z piasku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Chcialbym dowiedziec sie jeszcze jakie potwory i w jakich ilosciach wystepuja na danych pietrach w Cyclopolis(oczywiscie nie liczac cycow
![]()
Pacc>Azura>Kazordoon>Elite Knight>71lvl->85/83->6mlvl Ostatnio edytowany przez iglarf - 08-02-2005 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up Są fe, aracnisty, scouty, orc leader, smoki, i na najniższym poziomie behemothy. Ostatnio edytowany przez Pharaun - 08-02-2005 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Ekwador
|
![]() Ja tam expie se na cyclo :| skile po 78 , 42 lvl , f axe , vs , k leg , c arm ,crus helm - uh mi na caly dzien idzie moze ze 5 bo ja tylko latam po 2 pietrze cyclo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() jak dostałem Pacc'a to poszedłem zobaczyć sobie jak tam jest. Cyclopy luzik. Dopiero na guardy poszło uh=guard
![]() Zeszło 3 uh, zabiłem 10 cyców, 2 guardy, 2 soldy (best hit 116 ![]() Ostatnio edytowany przez Dark Spirit of Night - 08-02-2005 o 16:05. Powód: poprawa ortografi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja expie w cyco tylko for fun. Skille 70/70 wystarcza, eq polecam shield + bs/ss/faxe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() lepiej idz na tomy ... ja tam na 12lv ze skilemi 56/56 i d lance dawalem rade (nie mam 4mlv ale kolega za mna biegal i mnie uhal, sam byl bez eq i nie mogl mi pomoc) zwiedzilem cale pierwsze pietro i zajelo mi to jakies 20min, w tym czasie nabijem ~10k xp, to pomysl co bedzie jak zejdziesz nizej xD narazie Ci nie powiem co pietro nizej spotkasz bo nie zwiedzalem, ale z tego co mi kolega mowil to tam sie expi 2x szybciej i z samych brass i viking helmetow potrojnie zwraca sie za uhy
![]()
Master Zewcio 45 Knight (koniec pacc i nie ma promo ![]() Harmonia 76/75 15:30 Masia Herzy: szukam gidli mam 23 lewel knight skile 57/55 i dobre eku |
![]() |
![]() |