|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Stan: Niegrający
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Witam Wszystkich mam pytanie dotyczace kupowania pacc w Tibii.
Jezeli kupie pacc... on dojdzie ... i go zaakceptuje ... To czy jest jescze jakies niebezpieczenstwo ?? np ban za invalid payment ?? Ps. Podalem tylko nick ... Jezeli bylo to bardzo przepraszam ... i prosil bym o wklejenie linka do tematu Z gory thx !! @re down Pokaz mi w ktorym punkcie tibia rules jest wzmianka o tym ze to nie legalne ;p @re kagan ![]() wlasnie o to mi chodzilo ![]()
Zawsze mi usuwaja podpis -.- Ostatnio edytowany przez Mateuss - 22-02-2005 o 14:50. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Po pierwsze:Kupowanie pacc za tibijską kase jest nielegalne.
Po dróbie:Jeżeli pacc doszedł i ty go zaakceptowałeś to nie dostaniesz bana za invalid paymet, tylko za kupowanie pacc za kase tibijskom-jeżeli dojdzie to do GMa. Nie ma szas na shakowanie konta, bo podałeś tylko nick postaci.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() O ile mnie pamięc nie myli, po zaakceptowaniu ten co kupował może wycofać wpłate i w takiej sytuacji, ty miły kolego dostajesz bana.
Ale naprawde nie pamiętam zbyt dokładnie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Z tego co wiem, to większość takich ofert to próba hacknięcia cię...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Obecnie, jeżeli ktoś chce ci kupić Pacca, to wystarczy mu nick twojej postaci. W takim wypadku nie ma możliwośći haknięcia. Jeżeli prosi o numer od konta i pass->hack na 100%.
Po zaakceptowaniu pacca chyba nie można już go wycofać.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Tenebra xD
![]() |
![]() Nie kupuj pacca, nie ze względu że zostaniesz haknięty (haknijcie mnie z samego nicka plx), to z tego że po kupnie pacca gość może kase wycofać i masz ban.
O taki jak ja: Banished:until deletion because of invalid payment Feb 10 2005, 2:11 pm Detharon AccBan invalid payment 65535 days ![]() EDIT: To nie zależy czy dasz za to 10k czy 100k, mnie gość wycofał po 79 dniach pacca.
Oi! br? no? -hunted. Detharon 46 lv druid on Julera - ban ![]() Ostatnio edytowany przez Detharon - 22-02-2005 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Mozna kupowac od gosci pacca za tibijskie gp jesli kolo jest w miare odpowiedzialny i pewny - np wiece juz ze jakiemus z waszych kumpli kupił i działa i jest miło
a nie kupowac od takiego z 7 lvlem co stoi pod depo z scream mode "SPRZEDAM PACC POLAKOWI MSG FAST - NO NOOBS" generalnie przeciez ban na chara za invalid payament znika po zapłaceniu nowego pacca - jesli wplata dojdzie na konto to zostaje odblokowane, pacc zalorzony i mozna grac dalej. kupowanie pacc za gp nie jest scigane - bo na logike co CIPow obchodzi czy to pan XX kupuje sobie sam pacc'a czy to pan YY kupuje pacc dla pana YY? z punktu widzenia CIP liczy sie ze 19 Euro wedruje im do kieszeni
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 22-02-2005 o 17:07. |
![]() |