|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: W kraju Kalashnikov-ów=D
![]() |
![]() Witam!! Postanowilem zainteresowac Was sprawa posdzania (czesto blachego) o bycie NOOB-em, pewnie kazdemu z nas zdazylo sie zostac wyzwany od nooba i do tego jeszcze dopisek haha!
To mnie bawi/smieszy/zazenowuje czasami ![]() ide sobie kulturalnie i zostawiam kolesiowi potwrka (mowie sobie a niech bije nie bede mu expa kradl) dochodzi do deda rotworma.. przechodze sobie po ciele, on w ataku szalu (te przezycia z rooka ![]() Teraz cos z innej beczki... Mianowicie targam sobie worek przed soba, mieszanim nim w rozne strony... w koncu jakis kolo mi go odbiera widze nad nim napis :HAHA WHAT A STUPID NOOB... Oopsss... hehe bag byl pusty ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() poszedłem knightem po wilki do treningu (tam przy wyjściu z ab), no i idę sobie z nimi, podchodzi gościu, zabija moje wilki i pisze "noob!".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Heh, ja biłem waspa (poexpić se chciałem) przychodzi jakiś noob i "pomaga" mi w zabijaniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() nie zwracaj uwagi i kropka
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() mnie normalnie nawalają 2 roty se bije jednego przychodzi jakiś ziom i pisze : HELP? a ja no, thx a on do nich z HMM i mowi MINE MINE FUCKING NOOB!!
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() 1.Ja bawię się w pustego baga. Podchodzi koles zabiera, otwiera i na Private:
NOOB F*** YOU YOU NOOB F*** YOU IDIOT F***......... Niech będzie błogosławiona opcja ignore ![]() 2.Podchodzi koles polak : Free Items verry plkzz Ja mu muwie ze mu niedam a on swoje: gupi h** takiego żyda to ja dawno nie widziałem ja p*** h***. 3.Gosciówka luruje Mino guarda...zabiłem go a ona z czymś takim wyskakuje: LURER HE IS A LURER F**** NOOB HEY A LURER HERE !!! Ale najbardziej załamują mnie polacy....... Daj mi itemsa...dasz?....jestesmy kolegami jestes na VIP list......a teraz daj.... Panie boże obdarz mnie cierpliwością i spokojem........................ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Pewnego razu trenie sobie na dwarfach, było ich około 5-6. Podchodzi gościo na 8lvl mówi: 'Fucking noob' i ucieka. Po chwili wraca z kumplem na 13lvl
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ok ja miałem pare takich sytuacji:
1) Trenuje sobie z dwoma dwarfami, no i do dziury wbiega jakiś typ i mówi ''help?'', a ja mówie ''no'', a on na to ''you are noob, they can kill you'' i zabił mi je. No ****a tacy ludzie proszą o pomste do nieba. 2) Na rooku jak byłem to expiłem se na skeletonach i oczywiście podbiega do mnie jakiś noobas, i się okazało, że to polka i zaczeła gadać tak "żydek ***u" no to ja się pytam czemu mnie nazywa żydkiem, a ona na to bo jej się tak podoba. Nie ma to jak polish noob. 3) Przed depo przyciągnołem pusty bag i oczywiście jakiś noobas się żucił, zabrał go i wrzucił do kosza i comenta dał "haha! noob''. Ehh... żal mi takich ludzi.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Czy ktokolwiek czyta te pasjonujace opowiesci z zabijania rotwormów na 8 lvl?
bo chyba ludzie tylko dopisuja swoje pasjonyjace doswiadczenia w tej kwest litosci... jak bym mial dialog z kazdego spotkanego dzienie nooba wklejac na forum to z 10-15 topicow dziennie bym zakladal tylko kogo to interesuje? komu sie chce to czytac? :>
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Wiesz Cors np ja czytam i uważam że taki temat nie jest złem powszechnym (przynajmniej można się z kogoś pośmiać) ludzie chcą się wyżalić. op******
jakiegoś nOObasa, pozmyślać jakieś fajne historyjki żeby inni dostali ataku padaczki ze śmiechu, od tego ten temat jest. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Tenebra xD
![]() |
![]() Sytuacja była dzisiaj, jestem na cycach w mount st. wchodze do poziemi - 3 cyce, wiec luruje je na drabinke, wychodze i ropuje cyca po czym go zabijam, podchodzi do mnie polak który widział to - "noob jestes nie umiesz go ubic z luku tam noobie" - n/c
@Cors ent Nie każdy lubi pisać posty w topicu który był miesiąc temu...a takie bzdurki troche ożywiają forum.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() no wiesz jak to jest umiesz grać i wiesz o co biega a tu podchodzi do ciebie koleś i moi do ciebie noob chociaz gośc ma 8lvl i przez miesiąc wychodził z roka
|
![]() |
![]() |