|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Mam problem z Postman Questem wykonałem wszystko jak napisane jest w solucji jednak gdy chcę zakonczyc 1 misje piszę:
ja: hi Kevin powinien papisac: Kevin: So you have finally made it! I did not think that you would have it in you ... However: are you ready for another assignment? A piszę: 06:29 Kevin: Greetings Peja Wladca Czopera, what brings you here? Ja pisze: "yes" nic się nie dzieje pisze kiedy pisze "mission" on odpowaida: 06:30 Kevin: You are not done with your current mission. The mailbox is still not fixed. Report if you are ready. Jak odpisuje yes nic się nie dzieje co mam zrobic ??? Chodzi mi o to co mam napisac ??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Albo marna prowokacja, albo jestes mądry inaczej xD
Kevin napisał, że nie naprawiłes skrzynki pocztowej Po prostu nie wykonałes 2giej misji a zrobiłeś już wszystkie inne? zal.pl nie da sie dostać innej misji jak nie wykonało się poprzedniej, poucz sie troche angielskiego albo poczytaj pare prowokacji bo jesli to prowokacja to b. słaba 1/10
![]() Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana. Ostatnio edytowany przez Irkar - 19-08-2007 o 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robie teraz nowe misje nie wiem co z tamtą może solucja jakaś zjebana niosę kości temu frajerowi czy jak on sie tam nazywa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
|
![]() Nie możesz robić nastepnej misji skoro nie wykonałes poprzedniej...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
|
![]() Solucja jest pewnie dobra tylko twoj mózg nie...Zaczynając grać w gry MMORPG proponował bym nauczyć się chociaż podstaw j.ang.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Btw. Solucja jest dobra bo sam z niej korzystałem ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van de luis
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 66
Poziom mag.: 55
|
![]() Duzo osob ma problem z postmanem ... na stronkach gdzie jest on opisany jest duzo niedociagniec np. gdy skonczysz jedna misje nigdzie nie jest napisane ze masz potem napisac : hi,mission,yes tylko ze odrazu ma leciec po jakies potrzebne rzeczy do tej misji i potem wszystko si emiesza ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @re:tak-nie
Ja nigdy nie miałem problemów z postmanem ![]() ![]() http://wiki.hunted.pl/wiki/Postman_Quest/Spoiler ![]() http://tibia.pl/quest_pokaz/Postman_Quest ![]() pozdr. Ice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7